Adebayor'dan Pepe'ye esprili mesaj

Medipol Başakşehir'in Nijerya asıllı Togolu golcü futbolcusu Emmanuel Adebayor, Beşiktaş maçı öncesi eski takım arkadaşı Pepe için mesaj paylaştı.

Haberler DHA 22.10.2017 - 23:23

Kulüpten yapılan video paylaşımında Adebayor, esprili bir şekilde, "Fair play çerçevesinde sahada keyif almaya bakalım. Vurmak yok, Pepe, vurmak yok, fair play!" dedi.

Emmanuel Adebayor, Pepe için şu ifadeleri kullandı;

"Selam Pepe nasılsın? Hayat nasıl gidiyor. Umarım İstanbul'da keyifli zaman geçiriyorsundur. Öncelikle bu yıl başardıkların için seni kutlamak istiyorum; Şampiyonlar Ligi'ni kazandın, Portekiz ile Avrupa Şampiyonası'nda kupayı kaldırdı. Tebrikler. Ama bana karşı oynamaya gerçekten hazır mısın? Biliyorsun bu büyük bir kapışma ama biz her şeyden önce arkadaşız. Fair play çerçevesinde sahada keyif almaya bakalım. Vurmak yok, Pepe, vurmak yok, fair play! Umarım 26 Şubat olan doğum günlerimizi 2018'de İstanbul'da birlikte kutlarız, Başakşehir ve Beşiktaş olarak birlikte keyifli bir şeyler yaparız.

Başarılar, oyundan keyif almaya bak ama formanı kimseye verme. Ben alacağım. Değiştirmeyeceğim ama ben senin formanı alacağım. Teşekkür ederim baba, yarın görüşürüz."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız