"Pozisyon penaltıydı, hakem de gördü"

Fenerbahçe derbisine 11'de başlayan ve 89. dakikada yerini Ahmet Çalık'a bırakan Galatasaraylı Sofifane Feghouli, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberler 22.10.2017 - 21:52

Maçı ve skoru değerlendiren Feghouli "Taraftarlar bizi harika bir şekilde karşıladı. Ancak sonuçla onları hayal kırıklığına uğrattık. Ufak detaylardan dolayı berabere kaldık. Daha iyisi olabilirdi, boşa gitti" dedi.

Kendisinin içinde olduğu ve penaltı bekledikleri pozisyon konusunda görüşleri sorulan Feghouli "Penaltı vardı orada. Yan hakeme de yakın bir pozisyondu. Onun da gördüğünü düşünüyorum. Kırmızı kartı en iyi olduğumuz anda gördük. Bu bizi psikolojik olarak etkiledi ve daha kapanık bir oyun oynamak zorunda kaldık." yanıtını verdi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız