Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul İl Başkanlığı İstişare Toplantısı'na katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 3 saat 30 dakika sürdü.

Haberler NTV Haber, Anadolu Ajansı 22.10.2017 - 13:06 Son Güncelleme : 22.10.2017 - 16:16

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Basına kapalı olarak Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 3 saat 30 dakika sürdü.

Toplantıya Erdoğan'ın yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile AK Parti İstanbul milletvekilleri katıldı.

Toplantıda, istifası istenen belediye başkanları, İstanbul'da kentsel dönüşüm ve 2019'daki seçim hazırlıklarının ele alındığı belirtiliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız