Erdoğan'dan sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ile görüştü. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Haberler İHA, NTV Haber 06.10.2017 - 09:07 Son Güncelleme : 06.10.2017 - 14:43

Son dakika haberi! AK Partili bazı belediye başkanlarının istifa edeceği iddiaları gündemdeyken bugün Beştepe'de dikkat çekici bir görüşme yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya'yı saat 11.00'de kabul etti. Görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

Erdoğan, dün akşam saatlerinde de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüşmüştü. Erdoğan-Gökçek görüşmesi 1,5 saat sürmüştü.

Melih Gökçek, dün gerçekleşen görüşme sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaparak şu mesajı paylaşmıştı:

"Dün gece Sayın Cumhurbaşkanımdan randevu talep etmiştim. Bu gece görüştük. Sayın Cumhurbaşkanıma Külliye'nin karşısına yapılacak müze ile ilgili projenin tüm detaylarını sundum. Ayrıca Büyükşehir'in devam eden projeleri konusunda çeşitli bilgiler verdim. Kamuoyunun bilgisine.''

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız