325 bin abonenin borcu için kolaylık

CK Boğaziçi Elektrik 325 bin borçlu abonesine 'Silelim Gitsin' kampanyası başlattı. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 30 Haziran'a kadar başvurması gerekiyor.

325 bin abonenin borcu için kolaylık

Türkiye'nin 81 ilinde 4,5 milyon aboneye hizmet veren CK Boğaziçi Elektrik, müşterilerinin geçmişten gelen borçlarını ödeyebilmeleri için özel sektör tarafından enerji sektöründe yapılan en büyük borç silme kampanyasını başlattı.

'Silelim Gitsin' kampanyasıyla yaklaşık 325 bin aboneye toplam 1,9 milyar liralık borcunu kapatabilmesi için büyük fırsat sunan CK Boğaziçi Elektrik, 1,4 milyar liraya ulaşan alacağını siliyor. Bu sırada yine tarihte ilk kez anapara üzerinden de yüzde 35'e varan oranlarda indirim yapılıyor.

30 HAZİRAN'A KADAR BAŞVURMAK GEREKİYOR

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 30 Haziran'a kadar CK Boğaziçi Elektrik'e başvuruda bulunmaları gerekiyor. www.silelimgitsin.com adresinden borç sorgulama yapılabilmesinin yanı sıra abonelere kredi kartıyla 9 taksite kadar ödeme seçeneği de sunuluyor.

Konuyla ilgili bilgi veren CK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, 'Silelim Gitsin' kampanyasının özel sektör tarafından enerji sektöründe yapılmış en büyük ve en kapsamlı kampanya olduğuna dikkat çekti. Bakal, “Bu tarihi kampanyamız ile tüm tarife grubundaki müşterilerimize geçmişten gelen borçlarını kapatma imkânı tanıyoruz. Müşteri memnuniyeti kapsamında teknolojinin bize sağladığı tüm imkânları kullanarak bu borçların kolayca ödenebilmesinin yolunu açtık. Tüketicilere, kampanya süresi içerisinde bu tarihi fırsatı değerlendirmeleri çağrısında bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

İCRALIK ALACAKLAR DA KAMPANYA KAPSAMINA GİRECEK

Belirtilen dönemlerde zamanında ödenmediği için yasal takibe konu olmuş icralık aboneler de bu kampanyadan faydalanabilecek. Bu kapsama giren müşteriler, konu ile ilgili detay bilgileri başvuru merkezlerinden öğrenebilecekler.

Sayfa Yükleniyor...