3G uyumlu Samsung telefonlar ile 1200 dk konuşma ve 3G hoşgeldin paketi hediye

Avea, 3G uyumlu Samsung marka U800 ya da I900 Omnia modellerinden birini satın alan abonelerine, 6 ay boyunca her ay 200 dakika konuşma ve 3G'li servislerden oluşan 3G Hoş Geldin Paketi'ni ücretsiz sunuyor.

Türkiye'nin en çok konuşturan GSM operatörü Avea, 3G teknolojisinden yararlanmak isteyen aboneleri için yeni bir kampanya hayata geçirdi. Geliştirdiği ürün ve hizmetlerle abonelerinin yaşamlarını kolaylaştırarak keyif katan Avea, 3G uyumlu cihaz kampanyası kapsamında Samsung marka U800 ve I900 Omnia modellerinden birini satın alan yeni ve mevcut bireysel abonelerine 6 ay boyunca 3G Hoş Geldin Paketi ve toplam 1.200 dakika hediye ediyor.

Müşteri odaklı yaklaşımıyla abonelerinin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi çözümler geliştiren Avea, 3G'li cihaz kampanyası kapsamında sunduğu iki farklı telefon seçeneğiyle abonelerine 3G teknolojisinden yararlanma imkanı tanıyor. 13 Ağustos - 13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya ile Avea'nın faturalı, faturasız bireysel aboneleri, 3G uyumlu Samsung marka U800 modeline 299 TL ve hem 3G hem de Wi-Fi uyumlu I900 Omnia modeline ise 799 TL ödeyerek sahip olabiliyor. Kampanya dahilinde İş Bankası Maximum kredi kartına özel 12 ay taksit avantajı sunuluyor.

Avea, 3G uyumlu cihazlarla birlikte hediye ettiği "3G Hoş Geldin Paketi" ile faturalı ve faturasız bireysel abonelerine 6 ay boyunca her ay; her yöne 30 dakika ücretsiz görüntülü görüşme, 1 saatlik Avea MobilVizyon, 100 MB internet ve bir adet Seç İzle video içeriği sunuyor. Avea Mobilvizyon ile ulusal televizyon kanallarını izleme imkanına kavuşan aboneler, Seç İzle servisi sayesinde de yerli ve yabancı diziler, filmler ve müzik kliplerinden dilediklerini izleyebilecek. Aynı zamanda faturalı aboneler, 6 ay boyunca her ay 200 dakika konuşma süresi elde ederken, faturasız aboneler 6 ay içinde yapacakları her 100 veya üzerinde kontör yüklemelerinde 200 dakika kazanacaklar. Hediye dakikalar, Avea ve ev/iş yönlerine yapılacak görüşmelerde geçerli.

Detaylı bilgi için 444 1 550 Avea Kurumsal Müşteri Hizmetleri'ni arayabilir ya da sitemizi ziyaret edebilirsiniz: http://www.avea.com.tr/

Sayfa Yükleniyor...