60 aya sıfır faiz

Karat İstanbul’da 2 ayrı ödeme planı sunuluyor. Ayrıca 120 aya kadar farklı ödeme seçenekleri de var.

60 aya sıfır faiz

Sultanlar Grup tarafından  Sancaktepe’de  inşa edilen Karat İstanbul projesinde, 1+1’den 6+2’ye kadar farklı tipte daireler bulunuyor. 63 metrekare ile 290 metrekare arasında değişik büyüklükteki konutların fiyatları 128 bin liradan başlayıp 578 bin liraya kadar çıkıyor. 12 bin 244 metrekarelik bir alan üzerinde yapılan Karat İstanbul’un Nisan 2010'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

İKİ AYRI ÖDEME SEÇENEĞİ
9 katlı 5 blok ve 128 daireden oluşan Karat İstanbul’da 2 ayrı ödeme planı sunuluyor. Vakıfbank’tan yüzde 30 peşinatla 60 aya ve yüzde 25 peşinatla da 48 aya sıfır faiz uygulanıyor.

Özlenen komşuluk ilişkilerinin yeniden canlandırılacağı yaşam alanlarıyla da fark yaratan Karat İstanbul, siteye özel 200 araçlık kapalı otoparkı, açık yüzme havuzu, voleybol, basketbol ve tenis sahaları, yine siteye özel kafeteryası, yürüyüş alanları, kapalı yüzme havuzu, vitamin kafesi, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna-buhar odası, bilardo ve masa tenisi oyun alanları, squash sahası ve natürel peyzaj düzenlemeleri ile keyifli bir yaşam alanı sunuyor. 

ALIŞVERİŞ PROJESİ
Karat İstanbul’un alışveriş merkezi projesinde ise seçkin markaların bulunduğu 73 adet mağaza, 1250 metrekarelik süpermarket alanı, fast food ve kafe alanları, iki mağaza katı arası asansör sistemi, havalandırma ve gün ışığı ile ilgili doğal aydınlatma sağlayan aydınlıklar, dış mekanda yer alan mağazalar için granit kaplı çevre yürüyüş yolları ve AVM’ye özel merkezi ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemleri yer alıyor.

Emlaktimes

Sayfa Yükleniyor...