84 ay sıfır faiz

Armada City yeni bloklarında bayram nedeniyle 84 ay vadede sıfır faiz fırsatı ile Çorlu’nun en büyük konut projesinden ev sahibi olmak isteyenleri, hayalleri ile buluşturmaya devam ediyor.

Yeni blokların satışa sunulduğu projede, 1. Etaptaki bu son dairelerde uygun koşullarla yerini almak isteyenler için kampanya 30 Eylül’e kadar uzatıldı.

84 Ay Sıfır Faiz!

Mimart Yapı, 2009 Yılının En İyi 3 Seçenekli Kampanyası’nda 84 Aya Kadar Sıfır Faiz imkânı sunuyor. Üstelik banka kredisi kullanmadan ve herhangi bir dosya, sigorta, kredi masrafı olmadan! %35 Peşinatla 84 Ay %0 Faiz, %25 Peşinatla 72 Ay %0 Faiz, %15 Peşinatla 60 Ay %0 Faiz alternatifleri kampanya dâhilinde yer alıyor.

1. Etaptaki Son Daireler!

Mimart Yapı’nın bu kampanyasına da önceki kampanyalarında olduğu gibi yoğun talep geldi. Gelen bu yoğun talep karşısında, Armada City’nin 995 dairelik 1. etabındaki son daireler satışa sunuldu. Lansmana çıktığı Kasım ayından bu yana projeye ilgi aralıksız devam ederken, bu kampanya ile 1. etap satışlarının ön görülen süreden önce tamamlanması bekleniyor.

Yeni Bloklar Satışa Sunuldu!

Kampanyanın etkisi ile projenin 1. etabında satışlar sona doğru yaklaşırken, 2 yeni blok daha satışa sunuldu. Kampanya koşulları ile projenin 1. etabında yeni satışa sunulan bloklarda yerini almak isteyenler için 30 Eylül son gün..

Yatırım İçin Bulunmaz Fırsat

Yatırım yapmak için tercihiniz gayrimenkul ise, hem Çorlu hem de Armada City sizin için doğru adres. Peşinatınızı ödedikten sonra kalan bakiyeyi 84 aya kadar vade farksız taksitlendirebiliyorsunuz. Dairenizi teslim alana kadar taksitleri siz öderken, teslim aldıktan sonra kiraya verdiğiniz takdirde kira geliri ile taksitleri rahatça ödeyebiliyorsunuz. Geleceğin sanayi şehri olmaya aday Çorlu’da bu imkânlarla konut sahibi olma şansını kaçırmayın.

Neden Çorlu!

İstanbul’a yakınlığı ve gelişen sanayisi ile Çorlu kısa sürede Türkiye’nin en gelişmiş 10 ilçesinden biri haline geldi. Avrupa ve Asya arasındaki bağlantı yollarının Çorlu’dan geçiyor olması, serbest bölge avantajı, uluslararası taşımacılığa açık Tekirdağ Limanı’ndan Murat’lıya uzanan tren yolu inşaatı, uçuşlara başlayan sivil havaalanı ve lojistik köy projesi bölgenin önemini arttırıyor. Nitekim bu düşünceyi paylaşan, teknolojide dünyanın en büyük markalarından biri olan HP (Hewlett Packard)’nin yeni bölgesel üretim tesisi için Türkiye’yi ve Çorlu’yu seçmesi Çorlu’nun geleceği açısından önemli ipuçları vermekte.

Çorlu’nun En Büyük Konut Projesi

Çorlu’da şehrin tam kalbinde, Orion ve KİPA alışveriş merkezlerine bir adım mesafede bulunan tek proje olan Armada City, Çorlu’nun en büyük konut projesi olma özelliğine de sahip. Projedeki sosyal donatıların fazlalığı ve standart özelliklerin yüksek oluşu alternatif arama ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Modern inşaat teknolojileri kullanılarak radye temel, tünel kalıp sistemiyle inşa edilen Armada City 106.126m² alan üzerinde, 11 katlı 37 blokta toplam 1.702 daireden oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerini içeren sitede 87.500m² alan, yürüyüş yollarına, sosyal aktivite alanlarına ve yeşile ayrılmış durumda. Sitenin güvenliği, 24 saat kontrollü giriş çıkış, güvenlik duvarları ve kamera sistemi ile sağlanıyor. Ayrıca proje, içerisinde bulundurduğu yüzme havuzları, futbol sahaları, basketbol-voleybol sahaları, tenis kortları ve kapalı sosyal tesisinde fitness’tan Türk Hamamı’na kadar planlanmış aktivite alanlarının çeşitliliği ile de Trakya’daki konut projesi kültüründe yeni bir tarz oluşturuyor.

Emlaktimes

Sayfa Yükleniyor...