Aile Şirketleri Semineri yapılıyor

Türk Ticaret Kanunu ile çıkan uygulamaların ve uluslararası yönetim standartlarının kuruluşlarca tanınması amacıyla bugün seminer düzenleniyor.

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) ve Türkiye İç Denetim Enstitüsü (TİDE), yasalaşan Türk Ticaret Kanunu (TTK) ile çıkan uygulamaların ve uluslararası yönetim standartlarının kuruluşlarca tanınması, benimsenmesi amacıyla seminerler düzenliyor.

Seminerlerin ilki bugün CNBC-e sponsorluğunda İstanbul’da yapılıyor. Seminerler Kayseri (6 Nisan 2011), Gaziantep (17 Mayıs 2011) ve Ankara (16 Haziran 2011) illerini de kapsayarak devam edecek.

Gerçekleştirilecek seminerler kapsamında, TÜSİAD tarafından hazırlanan “Yönetim Kurulları için Kurumsal Yönetim Prensipleri”, “Reel Sektörde İç Denetim Uygulamaları: Tespit ve Öneriler”, “Yönetim Kurulları’nda İç Denetim Hakkında Sorulması Gereken 12 Soru” ve “Kurumsal Risk Yönetimi” yayınları ile TKYD tarafından hazırlanan “Kurumsal Yönetim İlkeleri Işığında Aile Şirketleri Yönetim Rehberi” çalışmasıylagetirilen öneriler konunun uzmanları tarafından aile şirketleri merkeze alınarak aktarılacak.

Sayfa Yükleniyor...