Anadolu Efes'te CEO değişiyor

Anadolu Efes Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO'su olarak görev yapan Robin Michael Goetzsche istifa etti.

Anadolu Efes'te CEO değişiyor

Anadolu Efes'te üst düzey ayrılık yaşandı.

2015 yılının kasım ayından beri Anadolu Efes Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes İcra Başkanı (CEO) olarak görev yapan Robin Michael Goetzsche şahsi nedenlerden ötürü 31 Aralık 2016 tarihinde görevini bırakacak.

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada yeni CEO'ya ilişkin şöyle denildi: "Efes Rusya Genel Müdürü olarak görev yapmakta olan Sayın John Gavin Hudson 1 Ocak 2017 tarihinden geçerli olmak üzere Anadolu Efes Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes İcra Başkanı (CEO) olarak atanacaktır. Sayın Hudson Anadolu Efes Yönetim Kurulu'na doğrudan raporlayacaktır. Efes Rusya Mali İşler Direktörlüğü görevini yürüten Sayın Roy Alan Cornish mevcut görevlerinin yanısıra Efes Rusya Genel Müdürlüğü görevine vekaleten atanacaktır."

ANADOLU EFES'İN YENİ CEO'SU GAVIN HUDSON KİMDİR?

SABMiller Güney Afrika'ya 1992 yılında katılan Gavin Hudson, SABMiller'da pazarlama, satış, dağıtım ve yönetim pozisyonları gibi çeşitli üst düzey görevlerde bulundu.

2011 yılından 2016 yılına kadar SABMiller Kolombiya Satış Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Hudson 2016 yılının ocak ayında Efes Rusya Genel Müdürlüğü'ne atandı. Hudson halen bu görevini sürdürüyor.

Sayfa Yükleniyor...