''Araştırmada Yenilikler Konferansı'' 2 Haziran'da İstanbul'da

''Araştırmada Yenilikler Konferansı'' 2 Haziran Perşembe günü Beşiktaş'taki Four Seasons Bosphorus'ta gerçekleştirilecek.

''Araştırmada Yenilikler Konferansı'' 2 Haziran'da İstanbul'da

Yedi yıldır gerçekleştirilen ''Araştırmada Yenilikler Konferansı''nda her yıl araştırma ve pazarlamadaki global yenilikler paylaşılıyor.

Bu yıl 2 Haziran'da Four Seasons Bosphorus'ta gerçekleştirilecek olan konferans, herbiri alanlarında uzman yerli ve yabancı ünlü konuşmacıları konuk edecek.

''Araştırmada Yenilikler Konferansı'' bu yıl ayrıca Barış için Müzik Vakfı ile işbirliği yapıyor.

Konferansa katılım bedellerinin tamamı Barış için Müzik Vakfı’na bağışlanacak. Toplanan bağışlarla çocuklara karşılıksız müzik eğitimi olanağı sağlayan Barış için Müzik’in yeni kurulacak orkestrasının tüm masraflarının karşılanması hedefleniyor.

Konferans Başkanı Ipsos CEO’su Sidar Gedik ''Bu yıl yedincisini düzenleyeceğimiz Araştırmada Yenilikler Konferansımızın programını araştırma ve pazarlamanın çok çeşitli alanlarındaki yeni yaklaşımlara yer vererek oluşturduk. Ayrıca, bu yıl Barış için Müzik Vakfı’nda eğitim gören çocuklara destek yaratma olanağı bulduğumuz için mutluyuz'' diye konuştu.

Moderatörlüğünü CNN Türk'ün deneyimli ismi Başak Şengül'ün yapacağı konferansta yer verilecek konular ise şunlar:

Etkili Marka Olmanın Sırları

-Deneyimli araştırmacı ve etkili bir konuşmacı olan Steve Levy, dünyada 21 ülkede gerçekleştirilen The Most Influential Brands Araştırmasını ve bu araştırmadan çıkan öğretileri paylaşacak. Etkili marka olmak neden önemlidir? Etkiyi sağlayan faktörler nelerdir? vb birçok soru bu sunumda yanıt bulacak.

Adam Olacak Lansman

-Bir ürün piyasaya çıktıktan sonra satışını ve tüketiciye erişim performansını öngörüp gerekli aksiyonların çok önceden alınarak lansman performansını artıran ve Ipsos Türkiye Marketing Science uzmanları tarafından geliştirilen yepyeni bir modelleme yaklaşımını Pazarlama Bilimi ve Modelleme alanında uzman bir isim Serkan Ceran anlatacak. Türkiye’de tüketicilerin yeni ürün alma davranışları hakkında genel trendler de çeşitli verilerle açıklanacak.

Müşterilerimizin Çabasını Azaltalım, ama Nasıl?

-Müşteri Deneyimi Yönetiminde son söz söylenmedi: Öncelikli alanların seçilmesi, doğru deneyim tasarımı ve tabi iş sonuçlarının gösterilmesi konularında etkinliği artıracak yeni yaklaşımlar, bu alandaki araştırma sonuçları ile Hasan Çalışkan tarafından anlatılacak.

Tutumları Değiştirmekten Davranışı Şekillendirmeye: Davranış Bilimi’nin Doğuşu

-Davranışlarımızın ardında yatan bilinçdışı etmenler kararlarımızı da etkiliyor. Karar sürecini anlamak için ise konvansiyonele ek olarak yepyeni araştırma teknikleri gelişiyor. Davranış Bilimini’nin pazarlama ve pazarlama araştırmalarına katkıları ve karar verme sürecini anlamak için Davranış Bilimi kullanılarak geliştirilen yeni yaklaşımlar bu alanda global bir uzman olan Stephen Donajgrodzki tarafından anlatılacak.

Dünyayı Yeniden Şekillendiren 10 Mega Trend

-Çok çeşitli araştırmalardan ve analizlerden derlenen dünyayı şekillendiren 10 Mega Trend, Ipsos Knowledge Center Başkanı Simon Atkinson tarafından aktarılacak.

Dijitalin Şifrelerini Çözmek

-Medya ve iletişim araştırmaları alanında global bir uzman olan Phil Shaw, büyük fırsatları aynı zamanda büyük bilinmezleri de olan Dijital reklamların nasıl daha etkili ölçümlenebileceğini anlatacak. Yayına giren dijital bir reklamda saniye saniye hangi aksiyonların alınabileceğini paylaşacak.

Panel: Dijital İletişim ve Pazarlamada Etkilenen ve Etkileyenler

-Dijital iletişim ve pazarlamada etkilenen ve etkileyenler, aralarında dijital iletişim ve pazarlamanın Türkiye’deki en etkili isimlerinden Alemşah Öztürk ve Mustafa İçil’in de yer aldığı ve sosyal medya fenomenleri Eray Efe (@Argostroloji) ve Kadir Doğrubakar’ın (@Odunherif) da katılacağı bir panelde tartışılacak. Ipsos Research Labs Genel Müdürü Özlem Bulut da Türkiye’deki Internet ve sosyal medya kullanım alışkanlıklarıyla ilgili bilgiler paylaşacak.

Konferansla ilgili daha detaylı bilgi için: www.arastirmadayenilikler.com

Sayfa Yükleniyor...