F.Bahçe hisselerine 'yeniden yargılama' dopingi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım için yeniden yargılama talep etmesi sonrasında Fenerbahçe hisseleri yükselişte.

F.Bahçe hisselerine 'yeniden yargılama' dopingi

Fenerbahçe hisseleri haftaya "yeniden yargılama" umudu ile yüzde 4'ün üzerinde yükselişle başladı.

Borsa İstanbul'da işlem gören Fenerbahçe Futbol A.Ş. hisse senetleri, yeni haftaya İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın "Futbolda şike" davası ile ilgili yargılamanın yenilenmesi talebinin ardından yüzde 4'ün üzerinde yükselişle başladı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı,  "Futbolda şike" davası kapsamında haklarında verilen hükümler Yargıtay tarafından onanan ve infaz edilmesi beklenen Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile İlhan Ekşioğlu, Abdullah Başak ve Ahmet Çelebi bakımından CMK'nın 311. maddesi gereğince yargılamanın yenilenmesine karar verilmesini talep etmişti.

PİYASA DEĞERİ 854 MİLYON LİRAYA ÇIKTI
Geçen haftayı 32,75 liradan tamamlayan Fenerbahçe hisseleri haberin ardından yeni haftaya hızlı yükselişle başladıktan sonra en yüksek 34,80 lirayı gördü.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin piyasa değeri de bugünkü artışla 819 milyon liradan 854 milyon liraya yükselmiş oldu.

TEK KAYBETTİREN TRABZONSPOR
Borsada işlem gören spor şirketlerinden Beşiktaş yüzde 0,98 ve Galatasaray ise yüzde 0,45 yükselişle işlem görürken, Trabzonspor hisseleri ise cuma günü kapanışına göre yüzde 0,24 düşüş kaydetti.

Sayfa Yükleniyor...