"Fenerbahçe başkanlığına adayım"

Fenerbahçe'de eski yöneticisi Ali Koç, başkanlığa adaylığını açıkladı. Koç, 1907 derneğinde yaptığı açıklamada yapılacak ilk kongrede Fenerbahçe'de başkanlığa aday olacağını duyurdu.

"Fenerbahçe başkanlığına adayım"

'nin eski asbaşkanlarından Ali Koç, başkanı olduğu 1907 Derneğinin bugünkü buluşmasında Fenerbahçe'ye başkan adayı olacağını açıkladı.
Koç, "2018 yılının Mayıs ayındaki kongrede şartlar ne olursa olsun Fenerbahçe başkan adaylığını düşünüyorum" dedi. 

"Geçen sene mayıs ayında bir sözüm vardı. Sonra abim vefat etti" diyen Ali Koç, "Bugün geldiğimiz noktada kongre olduğu takdirde en azından 2018 mayıs ayında olağanüstü kongremizde şartlar ne olursa olsun adaylığımı koyup denemek istiyorum. " dedi.Toplantıya katılanlar bu sözler sonrası uzun süre Koç'u alkışladı.

Koç, kongre çığırtkanlığı yapmadığını kaydederken, "İşler kötü giderken, kulübümüz sıkıntıdayken, olumsuz tecrübeler yaşarken, kongre çığırtkanlığı yapmak ne benim fıtratımda var ne de bunu tasvip ediyorum. Sezon yeni başlıyormuş gibi hepimiz dört kolla sarılmamız lazım. Şartlar ne olursa olsun tribünlerin bu halini kabul etmemiz mümkün değil. Hepimizin çubukluya sahip çıkması lazım. Hepimizin ortak paydaşı, sevdası çubuklu. O yüzden kendi kendimize zarar vermeyelim, bindiğimiz dalı kesmeyelim. Yönetim ne zaman uygun görürse o zaman kongre olacaktır. 2018 Mayıs ayında da zaten olağan kongre var. Onun dışında da kulübümüzü camiamızı sıkıntıya sokacak, televizyonda ciğeri beş para etmeyecek adamlara malzeme vermeyelim. Anca beraber kanca beraber" diyerek sözlerini tamamladı. 

Sayfa Yükleniyor...