Garanti Bankası, "en sosyal marka" seçildi

Sosyal Marka 100 araştırmasında "en sosyal marka" Garanti Bankası oldu.

Garanti Bankası, "en sosyal marka" seçildi

100 markanın 555 sosyal medya hesabı, 146 internet sitesi ve 146 mobil uygulaması üzerinden yapılan değerlendirme Sosyal Marka Zirvesi'nde açıklandı.

Garanti Bankası, Sosyal Marka 100 araştırmasında Türkiye'deki markalar arasında ilk sırada yer alarak en sosyal marka seçildi.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, Garanti Bankası olarak tüm kanallarda yenilikçi ve öncü olma anlayışını benimsediklerini belirtti.

Başer, şunları kaydetti:

"En sosyal marka seçilmemiz, online dünyadaki yenilikleri her zaman takip eden ve bunları ilk uygulayan markalardan biri olmanın yarattığı bir sonuç. Önümüzdeki dönemde dijital kanalların öneminin daha da artacağına inanarak, bu alandaki yatırımlarımıza devam edeceğiz."

Dijital Araştırmalar Derneği'ne bağlı Diplomacy.live platformu tarafından yapılan ve Türkiye'de ilk kez uygulanan Dijital Varlık Reytingi; dijital varlık, bu varlıkların kişiselleştirmesi, güncelliği, etkileşimi, yarattığı etki ve ortaya koyduğu inovatif araç/projeler ana başlıklarındaki kriterler ışığında oluşturuldu.

Sayfa Yükleniyor...