Garanti Bankası'na 'Visa Başarı Ödülü'

Garanti Bankası, banka kartı Paracard ile "Visa Başarı Ödülü"ne layık görüldü.

Garanti Bankası'na 'Visa Başarı Ödülü'

Garanti Bankası açıklamasına göre, Visa Europe'un, Türkiye'deki üye bankalara yönelik konferansı "Vizyonist'14" sonrasında düzenlenen bir törenle, "Visa 2013 Başarı Ödülleri" dün sahiplerini buldu. Garanti Bankası, "Visa Banka Kartı Alışveriş Hacminde En Çok Büyüyen Banka" seçildi.

Türkiye'deki bankacılık sektörünün üst düzey temsilcilerinin yanı sıra akademisyenlerin ve Visa Europe iş ortaklarının katıldığı Vizyonist'14 Konferansı, bu yıl "Ödemeler Dünyasında Maça Devam" temasıyla düzenlendi.

Konferansta, ödeme sektöründeki son gelişmeler, sektördeki yeni düzenlemeler ve ödemelerin dijital geleceği değerlendirildi.

Konferans, "Visa Başarı Ödülleri"nin dağıtıldığı törenle son buldu. Törende, 2013 yılında ödeme sistemleri sektöründe kredi ve banka kartlarıyla ticari kartlarda ulaşılan hacimlerin yanı sıra "payWave temassız kart adetleri" ve "en yenilikçi Visa ürünü" kategorilerinde de ödüller verildi.

Konferansa katılan Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu, Garanti Ödeme Sistemleri olarak, kredilendirmek ya da taksitlendirmek istenmeyen alışverişler için "paradan çok daha pratik ve güvenli" banka kartı Paracard'ı müşterilerine sunduklarını belirtti.

Paracard ile alışverişlerin peşin yapıldığına dikkati çeken Evlioğlu, şunları kaydetti:

"Fazla ödeme ya da eksik para üstü alma gibi sorunlar yaşanmıyor. Ayrıca Paracard ile üye işyerlerinden yapılan alışverişlerde, bedava alışveriş fırsatı sağlayan bonus da kazanılıyor. 3D secure özelliğine sahip tüm internet sitelerinde, Paracard'la güvenli alışveriş yapılabiliyor. Müşterilerimizin hayatını daha da kolaylaştırmak için yeni üye işyerleriyle anlaşıyor, iş ortaklarımızı artırıyoruz. Alışverişlerinde Paracard'ı tercih etmelerinin ve Paracard'a güvenmelerinin sorumluluğuyla çağı yakalamak değil, çağın bir adım önüne geçmek güdüsüyle tüm gelişmeleri takip ediyor, yenilikleri gerçekleştiren ya da yeniliklerin ilk uygulayıcılarından biri oluyoruz."

Sayfa Yükleniyor...