İş Bankası Kumbara Fonu

Çocuğunuzun geleceği için Kumbara Fonu açtırın, 2 kişilik Cinemaximum sinema bileti ve Özel Servet Bey Kumbarası kazanın.

İş Bankası Kumbara Fonu

Yarın için tasarruf yapanlar, keyfini yaşamaya bugünden başlar

18 Ocak – 18 Şubat tarihleri arasında çocuğunuzun geleceği için Kumbara Fonu Hesabı açtırın, çift kişilik sinema bileti ve özel Servet Bey Kumbarası kazanın.

Kumbara Fonu, çocuklar için özel olarak tasarlanmış, İş Portföy’ün deneyimli yöneticileri tarafından yönetilen uzun vadeli ve birikim amaçlı bir yatırım fonudur. Çocuk için yapılan birikimler uzun vadede ortaya çıkabilecek getiri fırsatlarından yararlanmaya imkân sağlayacak kıymetlerde değerlendirilmektedir. Çocuğun ileride ortaya çıkabilecek her türlü ihtiyacı için Kumbara Fonu ile bugünden birikim yapılabilmektedir.

Siz de Kumbara Fonu Hesabına vadesiz TL hesabınızdan veya İş Bankası kredi kartınızdan düzenli alım talimatı vererek çocuğunuzun geleceğine bugünden yatırım yapmaya başlayabilirsiniz.

Kumbara Fonu Hesabı açtırmanız için sizi şubelerimize bekliyoruz.

• Kampanya 18 Ocak – 18 Şubat 2013 tarihleri arasında yeni açılacak Kumbara Fonu Hesaplarını kapsamaktadır.

• Sinema bileti için gerekli PNR kodu, müşterilerimizden hesap açılışı sırasında alınan cep telefonu numarasına sms ile gönderilecetir.

• PNR kodu belirtilecek geçerlilik tarihine kadar kullanılabilecektir.

• Sinema bileti sadece Cinemaximum salonlarında geçerlidir.

• Servet Bey Kumbarası stoklarla sınırlıdır.

Detaylı bilgi için tıklayın!

Sayfa Yükleniyor...