Katarlılar Manchester United'a talip

PSG ve Malaga'yı alan Katar Kraliyet Ailesi, Manchester United için 1.6 milyar sterlini gözden çıkardı.

Katarlılar Manchester United'a talip

Arap sermayesinin, İngiliz Premier Lig kulüplerine olan ilgisi devam ediyor.

Son olarak, Fransız Paris Saint Germain ve İspanyol Malaga kulüplerini satın alan Katar Kraliyet Ailesi'nin, Premier Lig'in kırmızı şeytanları Manchester United ile ilgilendiği ortaya çıktı.

İngiliz Daily Mirror gazetesi, Katar'ın Manchester United için 1.5 milyar sterlinin üzerinde bir teklif götürebileceğini yazdı.

El Cezire Televizyonu, teklifin 1.6 milyar sterline (2.5 milyar dolar) ulaşabileceğini kaydetti. El Cezire, anlaşmanın bu hafta imzalanabileceğini öne sürdü.

GLAZER AİLESİ SICAK BAKABİLİR
İngiltere basını, daha önceki tekliflere kulak tıkayan Amerikalı Glazer ailesinin, Katar'ın önerisine sıcak bakabileceğini ifade etti.

TARAFTAR DA MEMNUN
Ayrıca Daily Mirror, Glazer ailesinden hoşlanmayan Manchester United taraftarının, Katar'ın teklifinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

HALKA ARZ ERTELENDİ
Öte yandan Manchester United'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı halka arz yine sekteye uğramış olabilir. Singapur'un Straits Times gazetesi, Manchester United'ın Singapur'daki halka arzının piyasalarda yaşanan dalgalanmalar nedeniyle ertelediğini kaydetti. Manchester United, cuma günü Singapur Borsasından halka arz için onay almıştı.

Sayfa Yükleniyor...