Koç: Tarafsız olmaya devam edeceğiz

Son dönemde artan siyasi gerilimle ilgili konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, her zamanki tarafsız tavırlarını devam ettireceklerini söyledi.

Koç: Tarafsız olmaya devam edeceğiz

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, son dönemde artan siyasi gerilimi değerlendirdi.

Mustafa Koç, 13. Vehbi Koç Ödülleri töreninde yaptığı konuşmada, "Tarafsızlık içinde ülkemiz meseleleriyle her zaman ilgili ve her zaman katılımcı olduk, gelecekte de böyle olmaya aynen devam edeceğiz" dedi.

Türkiye'de pek çok gelişme yaşansa da bazı olayların ve zaafların adeta kendini tekrar ettiğini belirten Mustafa Koç, gelişmekte olan bir ülke olarak bu yolculukta gerek demokrasi gerekse de ekonomik açıdan birçok iniş çıkış yaşadıklarını ifade etti.

Gelecekte de bu tür sınavlardan geçeceklerini kaydeden Koç, şöyle konuştu:

"Biz tüm bu iniş çıkışların etkilerini en aza indirebilmek için evrensel değerleri ve kurumsallaşma ilkelerini çıpamız olarak kabul ederek çalışmaya ve işimizi en iyi şekilde yapmaya devam ettik. Bunu yaparken de hiçbir zaman günlük siyasi çekişmelerin içine girmedik ve tarafsız kaldık. Ancak tabii ki bu ülke hepimizin ülkesi ve gücümüzü aldığımız bu güzel ülkeye sahip çıkmak da hepimizin görevidir. Bu tarafsızlık içinde ülkemiz meseleleriyle her zaman ilgili ve her zaman katılımcı olduk, gelecekte de böyle olmaya aynen devam edeceğiz."

Sayfa Yükleniyor...