Marmarabirlik ramazanda sofralık zeytine zam yapmayacak

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, ramazan ayında sofralık zeytini aynı fiyatlardan tüketiciye sunmaya devam edeceklerini, tüm sofralara ulaşabilsin diye zeytinyağını da daha uygun fiyatlarla tüketiciye sunacaklarını söyledi.

Marmarabirlik ramazanda sofralık zeytine zam yapmayacak

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl ülke genelinde yaşanan bazı olumsuzluklar nedeniyle birçok sektörde olduğu gibi gıda ürünlerinde de bazı sıkıntılar görüldüğünü, Marmarabirlik'in planlı satış politikalarıyla bu süreci başarıyla yönettiğini belirtti.

Piyasalarda ramazan hareketliliğinin yeni yeni başladığını vurgulayan Asa, "Tüketicilerin iftar ve sahur sofralarının gözdesi olan sofralık zeytine daha kolay ulaşabilmeleri için zam yapmayacağız. Zeytinyağı fiyatlarında da ramazan kampanyası uygulayarak tüketicinin yanında olacağız. Tüketicilerimiz, ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan Marmarabirlik ürünlerini uygun fiyatlarla alabilir" ifadelerini kullandı.

Asa, Marmarabirlik'in "#birlikolursak" temalı yeni reklam filminin de bugünden itibaren televizyon kanallarında yayınlanmaya başlayacağını aktardı.

Birliğin satışlarında haziran ayında artış beklediklerine değinen Asa, şunları kaydetti:

"Belirlediğimiz satış stratejileri çerçevesinde, özellikle gıda fiyatlarının arttığı ramazan ayında sofralık zeytini aynı fiyatlardan tüketiciye sunmaya devam edeceğiz. Tüm sofralara ulaşabilsin diye zeytinyağını da daha uygun fiyatlarla tüketiciye sunacağız. Nisan, mayıs ve haziran aylarında 10 bin tonluk satış rakamına ulaşmayı hedefliyoruz. İş yılı bazında ilk 5 ayda 147 milyon liralık satış rakamına ulaştık. Yıl sonunda 350 milyon lira ciroya, 2018 yılında ise 50 bin ton ürün satışı ve 500 milyon lira ciroya ulaşmayı hedefliyoruz."

Hidamet Asa, zeytinyağındaki fiyat artışından dolayı tağşişli ürünlere karşı tüketicileri uyardı.

Marmarabirlik'in zeytinyağı stoklarıyla ilgili herhangi bir sıkıntısının olmadığına işaret eden Asa, "Tüketicilerimize güvenilir markaları tercih etmelerini ve tağşişli ürün almamaları için markası belli olmayan ürünlerden uzak durmalarını tavsiye ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Sayfa Yükleniyor...