Migros Makmar'ı aldı, hedefi üç ayda tutturdu

Gaziantep’in yerel zincirlerinden biri olan Makmar’a ait 8 mağazayı devralan Migros, 400 mağaza hedefini ilk çeyrek itibariyle tutturdu.

Migros Makmar'ı aldı, hedefi üç ayda tutturdu

Gaziantep’in önemli yerel zincirlerinden biri olan Makmar’a ait 8 mağazayı Migros devraldı. Bölgede hali hazırda 3 Migros ve 7 Şok bulunuyor.

Migros, yeni açılacak olan 8 mağaza ile Gaziantep bölgesinde toplamda 5 bin 450m2’lik bir alana yatırım yapmış olacak. Mağazalar için düşünülen semt dağılımları ise Gazikent, Cumhuriyet, Karataş ve İbrahimli bölgeleri olarak belirlendi.

Yeni mağazaların format dağılımları ise 1 adet Migros, 4 adet Tansaş ve 3 adet Şok olarak gerçekleşecek.

Migros Genel Müdürü Özgür Tort yaptığı açıklamada “Migros, yaygınlaştığı bölgelerde rekabetçi hizmet anlayışını bölgesel olarak kuvvetlendirip müşterilerine yakınlaşırken, yerel talebe daha da yakın durarak yerel üretilen ürünleri raflarına taşımakta, bu ürünler de yurt genelinde erişime ulaşarak müşterilerle buluşabilmektedir. Yerel istihdam ile de genişleme her yönlü olmakta, bu nedenle Migros’un bölgesel ve yerel gelişimi aynı anda çok yönlü gelişimi sağlamaktadır“ dedi.

Migros’tan yapılan açıklamaya göre, 2008 sonunda 1191 mağazaya ulaşan Migros, Mart sonu dahil olmak üzere açtığı yeni mağazalar ve bünyesine yeni katılan 8 Makmar Mağazası ile birlikte toplamda 1288 mağaza ile 2009’daki 400 mağaza hedefini ilk çeyrek sonu itibariyle tutturmuş oldu.

Sayfa Yükleniyor...