Osmangazi Köprüsü'nde geçiş ücretinde indirim

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Osman Gazi Köprüsü'nde geçiş ücretlerinde indirim yapıldığını belirterek, "89 lira olan geçiş ücreti 65,65 liraya düşürüldü" dedi. Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde geçişlerin 11.95 lira olacağını açıkladı.

Osmangazi Köprüsü'nde geçiş ücretinde indirim

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bakanlığın 2016 yılındaki faaliyetlerini değerlendirdi.

Arslan, şöyle konuştu:

"2016'da da yine yatırımlara ara vermeden, hız kesmeden devam ettiğimizin göstergesi, bakanlık olarak 26,5 milyar liralık yatırım yaptık.
Bu yıl karayolları sektöründe harcadığımız para 18 milyar 300 milyon lira. 2016'da 917 kilometre bölünmüş yol bitirdik. Bölünmüş yollar sayesinde ülkemizde bir yılda yakıt, zaman ve dolaylı etkileri anlamında sağladığımız tasarruf 16,8 milyar lira.
Demiryolu sektöründe bu sene yaptığımız yatırım miktarı 6 milyar 900 milyon lira. 2017'de demiryolu sektöründe bu yıl harcadığımız paranın üzerinde bir harcama öngörüyoruz.”

OSMAN GAZİ KÖPRÜSÜ'NDE İNDİRİM

Bakan Ahmet Arslan, Osman Gazi Köprüsü'nde geçiş ücretlerinde indirim yapıldığını açıkladı.

Arslan, "Osman Gazi Köprüsü'nde yaklaşık 89 lira olan geçiş ücreti bu gece itibarıyla 65,65 liraya düşürüldü" dedi.

Arslan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde geçiş ücretnin ise 11.95 olduğunu ifade etti.

Haberleşme sektörüne ilişkin de bilgiler veren Bakan Arslan, "Özel sektör yatırımları dahil son 14 yılda yapılan yatırım miktarı 90 milyar Türk Lirası. 675 farklı işletmeci 994 yetki belgesiyle bu sektörde işlem yapıyor" şeklinde konuştu.

Arslan, Adil Kullanım Kotası'yla ilgili olarak "Adil Kullanım Kotası'nı 2018'de kaldıracağız" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...