Proline IBM Optim İş Ortağı oldu

Günümüz iş dünyasında veri gizliliğini korumanın, veri artışını yönetmenin, hızlı test verileri elde etmenin en güvenli yolu olan IBM OPTIM Çözümü ile verilerinizin performansını artırabilir, riskleri ve denetim maliyetlerini en aza indirebilirsiniz.

Proline Satış&Pazarlama Direktörü Fatih Gelmezgil, IBM Optim Çözümü hakkında bilgi verdi :

* Uygulama verilerinizi her aşamada yönetmenizi ve denetlemenizi sağlar.

* IBM Optim kurumsal uygulama verilerinizi yönetmek için size güç verir.

* Kurumsal verilerinizin kontrolünü elinize alın...

* Performansınızı optimize edin, riski azaltın, maliyetlerinizi kontrol edin...

Proline olarak bu ihtiyaçların günümüz iş dünyasında verimliliğe katkısının oldukça önemli olduğunu düşünüyoruz. IBM Optim çözümleri konusunda uzmanlaşarak, "değer katan" ve Türkiye'de edindiğimiz tecrübelerle global olarak satış öncesi ve sonrasında destek verebilecek vizyonla çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Proline IBM Optim çözümleri konusunda sertifikalı ve uzman kadrosu ile ;

• Satış Öncesi Projelendirme, Satış Sonrası Kurulum ve Eğitimlerde hizmet vermektedir,

• İstanbul ve Ankara başta olmak üzere tüm Türkiye ve

• Global potansiyelde geniş kapsamlı hizmet verebilecek yeterliliğe sahiptir.

IBM Optim konusunda ilk projesini Vodafone Türkiye’de başarıyla tamamlayan Proline özellikle telekom ve finans sektörlerinde projelerini arttırarak devam etmeyi hedefliyor.

Vodafone Türkiye’den IT Kıdemli Test Uzmanı İlyas Aydıner konu hakkında görüşlerini şu sözlerle bildiriyor: "Test Veritabanımızın gizliliğini ve büyüyebilirliğini koruyarak doğru verilere daha hızlı, güvenle erişebilmek; test verisi oluşturken verinin bütünlüğü ve tutarlılığını bozmadan taşınmasını en uygun maliyetle yönetebilmek için IBM Optim'i seçtik. Projelendirme aşamasından kurulum ve eğitime kadar her süreçte eğitimli ve uzman ekibiyle yanımızda olan Proline'a teşekkür ederiz"

daha detaylı bilgi için : www.pro-line.com.tr

Sayfa Yükleniyor...