THY'de 'uçan aşçı' dönemi

THY, İstanbul-New York hattında First ve Business yolcularının yemeğini uçaktaki aşçıların yapacağı yeni bir hizmet başlattı.

THY'de 'uçan aşçı' dönemi

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul - New York hattında First ve Business servisinde uçan aşçı görev alacak.

İkram konseptini geliştirme yolunda yeni bir adım daha atan Türk Hava Yolları, ikram şirketi Turkish Do&Co ile beraber kıtalararası uçuşlarda sunulan ikram servis sisteminde yeni bir uygulamaya geçti.

Uçuşlarında Turkish Do&Co'nun yenilikçi vizyonuyla geliştirdiği ikram teknikleri ile Türk mutfağının zengin çeşitlerinin yanı sıra dünya mutfaklarından da örnekler sunan Türk Hava Yolları, daha önce deneme amaçlı gerçekleştirdiği uçan aşçı uygulamasını sürekli hale getirerek, Türkiye'de ilk kez uzun mesafeli uçuşlarda "Flying Chef" (uçan aşçı) konseptini başlattı.

Turkish Do&Co'nun eğitimli aşçıları, Türk Hava Yolları uçaklarında First ve Business sınıflarında uygulanan mönü konseptini yolcuya tanıtacak ve uçuşta görevli kabin ekibine, yemeğin hazırlanmasında profesyonel destek sağlayarak, Türk misafirperverliğinin bütün dünyaya gösterilmesinde büyük rol oynayacak.

Uygulamayı New York hattında başlatan Türk Hava Yolları, şef aşçıların, kabinde yolcu servisine katılarak hizmet kalitesini ve yolcu taleplerini yerinde değerlendirme fırsatı bulmalarını hedefliyor.

New York hattını; önümüzdeki günlerde, Şikago ve Tokyo hatları takip edecek.

Sayfa Yükleniyor...