Türk tatilcilere İspanya'da çile

Bir seyahat acentasının yaşadığı sıkıntı nedeniyle İspanya'daki tatilciler mağdur oldu. İspanyol polisinin zoruyla otele götürülen tatilciler, otel paralarını ceplerinden ödedi.

Türk tatilcilere İspanya'da çile

Bir seyahat acentasının, İspanya'nın Madrid, Barcelona ve Mallorca kentlerine giden fakat otel paralarının ödenmemesinden, transferlerinin yapılmamasından ve programlarındaki gezilerin hiçbirine gidememelerinden dolayı mağdur olan 400 kadar Türk tatilci yurda döndü.


Madrid'de ve Barcelona'daki 180'er, Mallorca'daki 40 kadar Türk tatilci, Madrid'den havalanan Onur Air'e ait 8Q 228 sefer sayılı uçakla Atatürk Havalimanı'na geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan tatilciler, seyahat acentasının kendilerini mağdur ettiğini söyleyerek, acenta hakkında dava açacaklarını söylediler.

Türk tatilciler, sorunlarının hemen uçaktan iner inmez başladığını belirterek, ''Önce otobüslere bindik, fakat Barcelona'dan yaklaşık 50 km. ayrıldıktan sonra otobüsümüz durdurularak, bizden para istendi. İspanya polisinin zoruyla otobüs bizi otele götürdü. Burada da oda paralarının ödenmediğini öğrendik ve otele alınmadık. Daha sonra parasını cebimizden ödeyerek otelde kaldık'' şeklinde konuştular.

Kendilerini mağdur eden seyahat acentasının hala internet üzerinden bilet satış yaptığını öne süren tatilciler, Turizm Bakanlığı'nın konuya el atması gerektiğini belirterek, söz konusu seyahat acentası hakkında dava açmak için ortak bir karar aldıklarını söylediler.

Sayfa Yükleniyor...