Türkiye ile Rusya'dan TL ile doğalgaz ticareti için çalışma

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Türkiye'nin, Rusya ile doğalgaz ticaretinde TL'ye geçiş için çalışmalara başladığını, tüm ilgili kurumların çalıştığını bildirdi.

Türkiye ile Rusya'dan TL ile doğalgaz ticareti için çalışma

TBMM Genel Kurulu'nda 2017 yılı bütçesinin görüşmelerine devam edildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak,, Genel Kurul'da konuşma yaptı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, Meclis Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada "Türkiye, özellikle enerji  politikalarında yeni dönemde, büyük enerji hacmi oluşturduğu ülkelerle milli  parayla ticarete başlıyor." açıklamalarında bulundu.

Albayrak, Türkiye'nin, Rusya ile doğalgaz ticaretinde TL'ye geçiş için çalışmalara başladığını, tüm ilgili kurumların çalıştığını bildirdi.

"HİÇBİR ŞEYDEN KORKMAYACAĞIZ"

Albayrak, "Türkiye olarak biz, hele de enerji alanında son dönemde çok önemli adımlar atıyoruz, atmaya da devam edeceğiz. Kapalı kapılar ardından bizi tehdit etmeye çalışsalar da gölgelerden, gölgelerin arkasından kahpece tehditleriyle korkutmaya çalışsalar da Allah'ın izniyle biz hiçbir şeyden korkmayacağız. Gölgelerden havlayanlara değil, o havlayanların ipini elinde tutan kahpelere mesaj vereceğiz." dedi.

Sayfa Yükleniyor...