'VitrA ile Mimari Keşif: Londra / Metropol ve Mimarlık'

VitrA'nın dünyaca ünlü tasarımcısı Ross Lovegrove geliyor...

'VitrA ile Mimari Keşif: Londra / Metropol ve Mimarlık'

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin mimari tasarım yüksek lisans programı Bilgi-Mimarlık tarafından santralistanbul'da düzenlenen "VitrA ile Mimari Keşif: LONDRA / Metropol ve Mimarlık" başlıklı sergi, 13 Ekim 2009 Salı günü açılacak.

"Mülkiyet", "Altyapı", "Kurumlar" ve "Şahsiyetler" olmak üzere dört ana başlıkta ele alınan sergi kapsamında İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanan kitap, İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları arasında satışa sunulacak.

Serginin açılışı öncesinde düzenlenecek "Metropol ve Mimarlık" konulu panelde, VitrA'nın dünyaca ünlü tasarımcısı Ross Lovegrove da yer alacak.

Prof. Dr. İhsan Bilgin'in küratörlüğünü üstlendiği serginin açılış günü saat 17:30'da, santralistanbul'da, ünlü tasarımcı Ross Lovegrove'un açılış konuşmasından sonra, İhsan Bilgin, Murat Güvenç, Nevzat Sayın, Tansel Korkmaz ve Can Çinici'nin katılımıyla bir panel gerçekleştirilecek.

VitrA için, dünya çapında tasarım ödülleri alan koleksiyonlar tasarlayan Lovegrove, konuşmasında, dünyanın ilk metropolü Londra'nın yaşamına ve çalışmalarına etkisini anlatacak.

Panelde söz alan konuşmacılar ise bir dünya metropolü olarak Londra'nın kent mimarisi konusundaki görüş ve izlenimlerini dile getirecek.

Emlaktimes

Sayfa Yükleniyor...