Yazılım dünyasında gözler bu zirvede

Türkiye ve bölge ülkelerdeki en büyük Agile etkinliklerinden olan "Agile Turkey Summit" bu yıl 6 Ekim'de düzenleniyor. Etkinlik bu yıl yine sektörün önde gelen isimlerini ağırlamanın yanında haftaya yayılmış olarak ücretli/ücretsiz eğitimler, workshop’lar, seminerler ve networking etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Yazılım dünyasında gözler bu zirvede

Türkiye ve bölge ülkelerdeki en büyük Agile etkinliklerinden olan Agile Turkey Summit bu yıl 6 Ekim'de İstanbul’da Wyndham Grand Levent’te düzenlenecek. Dördüncüsü düzenlenecek olan konferans kapsamında hafta boyunca bir dizi, ücretli-ücretsiz eğitimler, workshop’lar, seminerler ve buluşmalar gerçekleştirilecek.

UÇTAN UCA ÇEVİK ZİHNİYET DEĞİŞİMİ

Agile Turkey Summit’in bu seneki ana teması “Uçtan Uca Çevik Zihniyet Değişimi” olarak belirlenmiş. İlk olarak 2013 yılında düzenlenen summit her geçen yıl daha yoğun ilgi görüyor. Bu sene Agile, Lean, Software Craftsmanship ve DevOps kavramlarının hepsine birden hitap edecek. Mikro servisler, yazılım geliştirmede üretkenlik, Agile UX, Docker, Kubernetes, kod kalitesi, çeviklik değerlendirme sistemleri, Continuous Delivery, Kanban, Scrum ve çevik dönüşüm konuları işlenecek.

Yazılım dünyasında gözler bu zirvede - 1

ÜNLÜ İSİMLER KATILIYOR

Yerli ve yabancı yazılım profesyonellerinin yoğun ilgisini çeken konferansın keynote konuşmacıları Agile Manifesto yazarlarından Arie Van Bennekum ve Continuous Delivery kitabının yazarı Dave Farley. Ayrıca Mike Leber, Steve Porter ve Olivier Gaudin gibi ünlü isimlerin yanında, RedHat, SonarSource, NTV Spor, Scrum.org, Xing AG, Havelsan, Akbank, unu GmbH ve Iyzico gibi şirketlerden gelecek üst düzey konuşmacılar deneyimlerini katılımcılarla paylaşacaklar. Konuşmacılar, üç paralel oturumda, kendi yaşadıkları Agile dönüşüm süreçlerini, karşılaştıkları sorunları, ortaya çıkan problemleri nasıl aştıklarını katılımcılarla paylaşacak.

Yazılım dünyasında gözler bu zirvede - 2

DOLU DOLU BİR HAFTA

Geçtiğimiz yıl ilk kez hayat bulan "The Agile Week" yoğun ilgi nedeniyle tekrarlanacak. Konferansın düzenleneceği hafta her gün bir buluşma ve eğitim gerçekleşecek. 

Sektör yöneticilerini ve yazılım profesyonellerini tatmin edecek birbirinden değerli konu ve konuşmacıları ile Agile Turkey Summit 2016 konferansına summit.agileturkey.org adresinden kayıt olabilir, konferans ajandasına ve “The Agile Week” takvimine göz atabilirsiniz.

  • Etiketler :
  • Haberler -
  • Türkiye
  • Teknoloji
  • Ekonomi
  • Yazılım

Sayfa Yükleniyor...