Zimbabve mutfağı gümrüğe takıldı
Antalya'nın Serik İlçesi'nde bir otelde yapılan 'Zimbabve Gecesi' için getirilen timsah, kanguru, deve, piton ve zebra eti gümrükten geçmeyince, konuklara kılıç balığı, bonfile, tavuk ve tatlı ikram edildi.
ÜRÜNLERİN GİRİŞİNE İZİN YOK
Expo 2016 Antalya'daki Zimbabve Milli Günü kutlamaları dolayısıyla Calista Luxury Otel'de gala yemeği düzenlendi. Zimbabve Cumhuriyeti Tarım, Mekanizasyon ve Sulama Bakanı Joseph M. Made ile Küçük ve Orta Ölçekli Şirketler ve Kooperatif Bakanı Sithembiso Nyoni'nin de katıldığı gecede Zimbabve'yi tanıtmak ve konuklara ikram etmek amacıyla timsah, kanguru, tek hörgüçlü deve, piton ve zebra eti gibi yiyecekler getirilmek istendi. Ancak bu ürünlerin gümrükten girişine izin verilmedi.