Home page
Haber Menüsü


Uzaylıların kimlik bilgileri
Siyah Giyen Adamlar 2’de karşımıza çıkan uzaylıları tanımak ve dünyamız üzerindeki emellerini öğrenmek geleceğiniz için önemli olabilir...dikkatle okuyun!
NTV-MSNBC
    29 Temmuz—  Siyah Giyen Adamlar’ın dolaplarını karıştırdık ve bazı uzaylılar hakkındaki kimlik belgelerini bulduk. Canavarlar ve makyaj efektleri Hollywood’daki en saygın ve yetkin usta Rick Baker tarafından tasarlandı.  

   
 
       
    MSNBC News 'Siyah Giyen Adamlar'la söyleşi
MSNBC News Siyah Giyen Adamlar 2
 
NTVMSNBC Reklam  
 

 
ROBOT SQUID


       Dünyadaki adı: Trans-Later
       Robot Squid, Asphan’da üretilmiş bio-mekanik bir sözlüktür. Ancak yanlızca konuşulanları çevirmekle kalmaz aynı zamanda da insanlarla telepati kurarak düşüncelerini öğrenebilir. bu nedenle de yolculuğa çıkan bir uzaylı için en ideal partnerdir. Camdan bir balon içinde duran beyin dünya üzerinde o kadar iyi çalışmaz. Bu nedenle de yaratık dünyadayken sık sık köpek kılığına girer. Kendi çapında zeki bir yaratık olsa da sahibinin memnun etme konusunda kolay motive olabilen bir yapıya sahip değil. Yani çeviri yaparken herzamankinden daha çok işe yarıyor. Kendisine verilen rolü başarıyla canlandırabilen yaratık, konuşma sırasında gerçekleşen, iğneleme, aşağılama, dalga geçme, yalan ya da yanlış söyleme gibi davranışların hepsini seziyor ve dinleyiciye doğru bilgiler verebilirler. Bu nedenle de genelde ‘gerçek’ dedektörleri olarak kullanılırlar.
       

MOSH BULB


       Dünyadaki adı: Mosh Bulb
       Bu huysuz yaratık, genellikle bitki yaşamının hakim olduğu Doldunn gezegeninden gelmiştir. Damarlarında klorofil akan, zeki bir bitkisel formdur. Ortalama Doldunnianların vücutları küt olur. Yeşil tenleri ve gün ışığını absorbe eden kırmızı tüyleri vardır. Bu ırkın en göze çarpan özelliği suratlarının ortasında burun yerine sallanan devasa bir ampül olmasıdır. Bu ampülün içinde çoğalmalarına yarayan tohumlar bulunur. Mosh Bulb yanlışlıkla tohumlarını yiyen bir insanı öldürdüğü için MIB tarafından tutuklanmıştır. (Adamın tohumları ayçekirdeği sandığı için yediği sanılıyor). Bu Dodunnianlar ile insan ırkı arasında vuku bulmuş sayısız yanlış anlamadan sadedece bir tanesidir. Bulb, kendi gezegeninden bir temsilci gelene kadar gözetim altında tutulmaktadır.
       
JOEY


       Dünyadaki adı: Joey
       80’li yıllarda grubu The Standing Stones ile turlayan büyük bir rock efsanesiydi. Yeteği sayesinde binlerce insanı stadyumlara toplardı. Resimleri binlerce kez t-shirt’lere basıldı. Tabi ki, kimse başka bir gezegenden geldiğini hiç bir zaman anlamadı. Joey’in ırkı insana çok benzer. Sadece boyları daha uzun ve vücutları daha yapılıdır. Dolgun dudaklar ve büyük burunlu olmak türün ortak özelliği. Ayrıca vücutlarında neredeyse hiç kıl olmaması onları insandan ayırteder. Şarkı söylemek gibi doğuştan bir yetenekleri vardır. Bu da belki dünya üzerindeki iyi şarkıcıların neden çirkin olduklarını açıklayabilir. Joey tüm kariyeri boyunca saçını uzun tutmuştur. Bu yine de tuhaf yüzünü gizlemeye yetmez.
       
SPIDER BUNNY


       Dünyadaki adı: Legs Mcgee
       “Legs” yani “Bacak” adıyla bilinen Spider Bunny galaksiler arası ün yapmış bir müzisyendir. Dünyaya çok yeni gelen bu yaratık bölgesindeki en başarılı maraton atletlerini bulumaya çalışır. Böylece kendi bacaklarının daha doğrusu genel olarak tüm fiziksel özelliklerinin galaksideki en verimli yaşam şeklini sağladığını kanıtlayabileceğini düşünüyor. Şimdiye dek kaybettiği tek oyun Gothag IV’de katıldığı yarış. Fazla yerçekimi ve helyum zengini olan atmosfer nedeniyle hayli zor anlar yaşayan bunny burada yitirdiği prestiji dünyada bulmaya çalışıyor ve kendini dünyalı atletlere kanıtlamak istiyor.
       
BİG HEAD


       Dünyadaki adı: Ben
       Big Head’in ırkı, Cerebranlar geçtiğimiz binyıl boyunca dünyayı sık sık ziyaret ettiler. Her ortaya çıktıklarında kendileriyle birlikte yeni saç stilleri getirdiler. Anormal kafalarını gizlemek için gösterişli peruklar kullandılar. 60’ların “Afro” modasını yaratanların da onlar olduğu düşünülüyor. 80’lerin “büyük saç” çılgınlığı dünyamıza bir başka armağanlarıdır. Beyin büyüklüklerinden de anlaşılabileceği üzere bu ırk çok ama çok zeki. Öyle ki kendi gezegenleri hakkında öğrenebilecekleri her şeyi öğrenip tükettikler ve ardından sıra Dünya’ya geldi. Tüm bu topladıkları bilgiye dayanarak, önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde hayatın anlamını çözeceklerini ummaktadırlar. Hiç bir zaman başbelası olmadıkları için ne zaman isteseler dünyamızı ziyaret edebiliyorlar.
       
FLAPJACK


       Dünyadaki adı: Jack
       Flapjack ucuz bilim kurgu filmleri kariyerine 1959’da başladı. O zamandan bu yana sayısız filmde, uzaylı rolü oynadı. Flapjack, bildiğimiz Andromeda sisteminin, fizik kurallarının geçerli olmadığı uzak bir köşesinden gelmektedir. Hangi tarafı başı hangi tarafı ayağı belli olmayacak tuhaf bir yapıdadır. Yine de iki ucunda da yürümesine yardım eden tuhaf duyargalar vardır. Sorulduğunda, deneyimli MIB ajanları size daha ince tarafının kafası olduğunu söyleyeceklerdir. Flapjack kendi gezegeninde çok ünlü bir yıldızdır ve hayranlarını memnun etmeyi her zaman bilmiştir. Dünya’da da çok sayıda hayranı bulunan Flapjack’in gerçekten uzaylı olduğu nedense kimsenin aklına gelmez.
       
EYE GUY


       Dünyadaki adı: Gizli
       Eye Guy zekice gizlenmiş uzaylılardan biridir. Her açıdan insan gibi görünse de, kolayca insan kılığından sıyrılıp gerçek formunu alabilir. Eye Guy’ın dahil olduğu uzaylı ırk, tepelerinde tek bir gözü olan dev kırkayaklara benzer.Bu göz, herhangi bir insanın iki gözünün toplamından daha çok işe yarar. Kusursuz karanlıkta, infrared ya da manyetik frekanslarda görebilir. Eye Guy’ın asli görevi Massachusetts’de ofis işi yapan Kay’ın badigardlığını yapmaktır. Eye Guy, dünyada silah taşıma ehliyeti olan sayılı uzaylılardandır. Aynı zamanda MIB cephaneliğinden de istediği silahı kullanabilir. Yıllardır verdiği hizmetler sayesinde bütün ajanların güvenini kazanmış durumdadır.
       
SHARK MOUTH


       Dünyadaki adı: Finnegan
       Shark Mouth 10 yıl önce köpekbalığı kisvesine bürünerek New England sahillerinde karnını doyurmaya çalışırken Jay tarafından yakalandı ve hapsedildi. Dünyaya gelme amacını ise kendisiyle özdeşleşmiş olan meşhur sözündeyle açıklıyor.: “Çeşitlilik yaşamın baharatıdır” Dünyamızın kültürel ve etnik çeşitliliğinin cazibesine kapılarak dünyamıza gelen yaratık Siyah Giyen Adamlarla başı belaya girdikten sonra hapisanenin yavan yemekleriyel idare etmek zorunda kaldı. O gün bu gündür hapsedildiği yerden kaçma planları yapan Shark Mouth gerçek bir yiyecek bulanan kadar iflah olmaz iştahını bastırmak ve sabırla dişlerini bilemek zoruda.
       
DOG POOP


       Dünyadaki adı: ‘Hey sen!’ derseniz yanıt verir
       Adından da anlaşılacağı gibi dog poop mutfağınızda yatıp kalakan hatta tuvaletini de oraya yapmayı tercih eden bir köpek gibi görünüyor ve kokuyor. 7 yıl önce gezegenimize karşı işlediği çeşitli suçlar yüzünden MIB ile başı derde girdi ve hapsedildi. Bunların arasında en masum olanı lokantalara yaptığı saldırılardı. Yaratığımız her ne kadar akla hayale gelmeyecek iğrençlikler yaparak ajanları epey uğraştırsa da zayıf bir noktası var. O da ‘Dog Poop geliyor!’ diye haber veren iğreç koku. Olağanüstü bir değişiklik olur ya da Dog Poop uzun zamandır kapalı kaldığı yerden çıkarsa çok dikkatli olmalısınız. Oldukça tehlikeli olan bu yaratıkla başetmek hiç kolay değil.
       
TENDRILS


       Dünyadaki adı: Ten
       En belirgin özelliği suratındaki tuhaf uzantılar. İç çamaşırı modeli olan bir afet kılığında şeytani planlar yapan Serleena’ya yardımcı oluyor çünkü kendisini hapsettiği için Jay’den nefret ediyor ve intikam almak istiyor. İç kaldıran bir görüntüsü olsa da çok basit bir hareketle etkisiz hale getirilebilir. Bunun için çenesinden sarkan hassas şeyleri koparmanız yeterli. Bu onu yerlebir ediyor.
       
CORN FACE


       Dünyadaki adı: Frank
       Sadece Newyork civarlarını mesken tutan bu yaratığın MIB esaretinden son kurtuluşu ajanlar için oldukça büyük bir tehlike arzediyor. Çünkü Corn Face gördüğü hiçbir yüzü birdaha unutmuyor. Uzaylı formundayken onu tanımak çok kolay çünkü az bulunur cinsten bir surata sahip. Ajan Hay’in deyimiyle “mısır konservesi gibi...” Yine de onunla dalga geçmek pek akıl karı değil. İnanılmaz bir güce sahip ve çok çok çok acımasız. Özellikle de etrafta siyah smokinli birileri varsa...
       
THIRD-EYE GUY


       Dünyadaki adı: Slim
       Slim uzun zamandır dünyada ama bu zamının yarısından çoğunu Seleena’nın rehberliğinde geçirdi. akıl hocalığı da diyebiliriz buna. Serleena ile çok uzun zaman önce bir Kylothian’ın dünyada bulunduğu son dönemlerde tanıdı. Serleena onun gözetim yeteneğine hayran kaldı ve onu Zartha’nın ışığına dair bir ipucu bulması için kendi himayesine aldı. Zaman içinde Slim dünyadaki uzaylı popülasyonu hakkında yavaş da olsa kesin bilgiler edindi. Halk içinde alnındaki gözü bir beyzbol şapkasıyla kamufile ettiği için MIB ajanlarının dikkatini çekmemeyi başarıyor. Asıl korkunç olan yanı göründüğünden daha güçlü oluşu. Zayıf noktası ise üçüncü gözü. Gözüne atacağınız tek bir yumrukla onun istediğiniz gibi davranmasını sağlayabilirsiniz.
       
SPLIT GUY


       Dünyadaki adı:Guss
       Massachusetts, Truro’da yaşayan 29 yaşındaki Split Guy, postanede çalışıyor ve ülkesinin keşmekeşinden, hızlı ve kargaşa içindeki yaşamından uzakta olduğu için kendini huzurlu hissediyor. Spilit Guy’ın dahil olduğu türün ortalama uzunluğu 4 feet kadardır. Sert kemiklerinin üzerinde tıpkı bir yengeç gibi yürürler. Kafalarının üzerindek ikabuklu bölüm içinde çok hassas iki duyarga vardır ve bunlar Guss’ın tüm hünerlerinin kaynağıdır. Küçük cüssesi onun insan kılığında dolaşmasını kolaylaştırır. vücudunun üst bölümü tıpkı evcil bir ayvan gibi geliştiğinden duyargaları tarafından kontrol edilir.
       
 
       
    TOP5 38. Rotterdam Film Festivali başladı  
     
 
  NTVMSNBC KULLANICILARININ TOP 10'u  
 

Bu haberi diğer okuyucularımıza tavsiye eder misiniz?
hayır   1  -   2  -   3  -   4  -   5  -  6  -  7  kesinlikle

 
   
 
 
NTVMSNBC   NTVMSNBC 'ye iyi erisim için
Microsoft Internet Explorer
Windows Media Player   kullanın
 
   
  Ana Sayfa | Güncel | Dünya | Ekonomi | Sağlık | Yaşam | Teknoloji | Kültür & Sanat | Spor | Hava Durumu | Haber Özetleri | Arama | NTVMSNBC Hakkında | Yardım | Spor Yardım | Tüm Haberler |
Araçlar | NTVMSNBC Reklam Seçenekleri | Hukuki Şartlar & Gizlilik Hakları