2010 biletleri satışta

Türkiye'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası biletleri, 1 yıl önceden satışa sunuldu.

Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek FIBA 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nın biletleri, 1 yıl öncesinden satışa çıkarıldı.

Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 2010 FIBA Dünya Şampiyonası Yerel Organizasyon Komitesi ve FIBA, önümüzdeki yılın en büyük basketbol organizasyonu olacak 2010 Dünya Şampiyonası'nın biletlerini, organizasyonun başlamasına tam 1 yıl kala satışa sundu. İlk etapta satışa sunulan biletler, sadece internet üzerinden, organizasyonun resmi sitesi ''turkey2010.fiba.com/tickets'' adresinden satın alınabilecek.

Organizasyonun resmi bilet satış firması, Biletix/Ticketmaster oldu. 2010 FIBA Dünya Şampiyonası biletlerinin ilk etap satışları 28 Ağustos-28 Eylül tarihleri arasında, 1 ay boyunca devam edecek ve bu süre boyunca sınırlı sayıda bilet satışı yapılacak.

Bu arada, basketbolseverler, sınırlı sayıda satışa sunulan ilk etap biletlerini, Avrupa Şampiyonası'nın bitiş tarihi olan 20 Eylül 2009 tarihine kadar yüzde 10 indirimli satın alabilecek. Gerçekleştirilecek ilk etap satışlarının ardından biletler, 2009 yılı içinde farklı zamanlarda yeniden satışa sunulacak.

Sayfa Yükleniyor...