2010 yılında Balık burcunu neler bekliyor?

Oldukça enerjik olacağınız, ilişkilerinizde çok olumlu dönemler yaşayacağınız bir yıla girdiniz. Jüpiter'in burçlarındaki hareketi ile en ön planda olan, beğenilen, dikkatleri üzerinde toplayan ve kendini kolayca dış dünyaya ifade eden Balıklar, 2010’da en büyük hayallerini ve planlarını gerçekleştirme fırsatlarıyla dolu süreçlerden geçecekler.

2010 yılında Balık burcunu neler bekliyor?

EĞİTİM TEMALI SEYAHATLER ARTIYOR.

Bu yıl seyahat ve gezilerin ön plana çıkmasının yanında, eğitim hayatı ile ilgili yükselişler de ana konular olacaklardır. Üniversite eğitiminizi başarı ile tamamlayabilirsiniz. Sınavlara girenler ciddi başarılar yakalayacaklardır. Şu anda bir eğitim programında yer almayanlar ise istedikleri bir programa başlama şansını elde edebilirler. Kariyerlerinde ilerleyen Balıklar daha fazla iş seyahati gerçekleştirecekler. Göksel dizilimler, sizi, hayatınızı ciddi bir şekilde değiştirmeye devam ediyor.

FON, BÜTÇE, ÇEK, TAZMİNAT KONULARINDA DİKKAT ETMENİZ GEREKEN BİR YIL.

Jüpiter’in destekleyen etkilerine karşıt olan Satürn ise ortak kaynaklarla ilgili konularda sıkıntılar yaratabilir. Fon veya bütçelerde sorunlarla karşılaşabilir, zorunlu ödemelerden doğan bazı problemleri çözmek durumunda kalabilirsiniz. Nafaka, burs, kaynak kesilmesi, vergi cezası, tazminat ödemek zorunda kalmak gibi konularda dikkatli olmanızı gerektirecek olan 2010, çekiciliğinizi artıracak olan etkilerin her türlü ilişki ve iletişimde size avantajlar sunmasına rağmen zaman zaman karşı cinsle ilişkilerde gerilemelere de yol açabilir. İlgili konularla alakalı mevcut düzeni devam ettirmek için çok çaba göstereceksiniz.

İÇ DÜNYANIZDA DEĞİŞİMLERE HAZIR OLUN. AŞIK OLABİLİRSİNİZ.

Dönemin yerleşimleri duygusal hayatınızda sizi etkileyecek önemli bir süreci temsil etmekte. Aşık olabilirsiniz. Duygusal enerjinizin ortaya çıkması ile sanat ile ilgilenenler güçlü hislerine kulak vermeliler. Diğer taraftan, daha önce almış olduğunuz kararların arkasında dururken zorlanabilirsiniz. Macera ve risk alma arzularınız yüzünden yanlış kararlar vermemeye de dikkat etmelisiniz.

SİZİ KISITLAYANLARI AŞACAKSINIZ.

Çalışma hayatınızdaki başarılar, kariyer imkanları ile karşılaşmanızı sağlayacaktır. Çok uluslu şirketlerde başarı, radyo, televizyon ve dergiler ile bağlantılı alanlarda ciddi ilerlemeler ana konulardan olabilirler. Daha ilerici ve yenilikçi düşüncelerin, otorite konumundaki kişilerle daha iyi ilişkilerin ve yüksek konsantrasyonun temelde bulunacağı bu süreçte, sizi kısıtlayan her şeyin de üstesinden gelmenizi sağlayacak kararlılığı destekleyecek etkiler alacaksınız.

GELENEKSELLİK KENDİNİ YENİ FİKİRLERE,İDEALLERE BIRAKACAK.

Ruhsal olarak arınacak, daha orijinal fikirler üreterek hayallerinizi ifade edebileceksiniz. Duygusal hayatınızda geleneksel olanları terk edebilir, geleneksel ilişkiler dışında aşk ilişkilerine girebilirsiniz. Bu dönemde dikkat etmenizde fayda vardır. Kendinizi iş yaşamınızda ortaya koyma çabanız ve bunun sonucunda yakın çevreden uzak kalma, karşılıklı olarak anlayışsızlık gibi çeşitli olumsuz duygusal çıkarım ve önermeleri getirebilir.

DİLEKLERİNİZİN GERÇEKLEŞECEĞİ BİR YIL SİZİ BEKLİYOR.

Mutluluğun içinizden kaynaklanan bir süreç olduğunu bilmelisiniz. Pratik, ayrım yapabilen, sentezleyen yönlerinizi bu dönemde açığa çıkartmalı, içinizdeki mutluluğu tetikleyecek kavramları yaşamınıza dahil etmelisiniz. Unutmayın ki büyük şans gezegeni Jüpiter bu yıl burcunuzda bulunacak. Bireysel isteklerinizin yerine getirileceği bir yılda olduğunuzu unutmadan hayallerinizi gerçekleştirin. Hayallerinizi bireysellikten uzak tutup gruplara yönelik faydalara ne kadar yaklaştırırsanız, Jüpiter’in hiç hesapta olmayan, fazladan ödülleri de o kadar artacaktır. 

2010 yılı boyunca desteğiniz olacak, içine günlük yorumların işlendiği, astroloji ve feng shui yazıları ile dopdolu " 2010 AstrologyAnalyst Günlüğü " nüzü almayı unutmayın.

Uzman Astrolog Oğuzhan Ceyhan
http://www.astrologyanalyst.com

Sayfa Yükleniyor...