Lezzet avcısı Fransa'da

Ödüllü şef Rick Stein, Fransa’nın gezilebilir en büyük yapay su yolu ‘Canal Du Midi’de, Bordo’da Marsilya’ya uzanan gastronomik bir yolculuğa çıkıyor.

Lezzet avcısı Fransa'da

Bordo’daki Girdone nehrinin ağzında başlayan ve Güney Fransa boyunca 800 kilometre süren tekne yolculuğu sırasında Rick ve kaptanı Bernard en iyi lokantaları, en iyi şarap üretim merkezlerini ekrana getiriyor.

2. Bölümde, Rosa adlı 100 yıllık mavna iki hafta sürecek Vendée-Toulouse yolculuğu esnasında sıra sıra akçaağaçların ve meşelerin arasından akan Garonne Nehri üzerinde adeta süzülürken, Rick miskinliğin keyfini çıkarıyor. En büyük korkusu ise mavnanın şefi Bernard’ın kıskanıp gözü gibi koruduğu mutfağa girmek. Oysa Begles’den Castetsen- Dorthe’a giderken ekibin geri kalanı daha makul. Ardından, Amerikalı bir yemek yazarı onu geleneksel tarzdaki sevimli evinin mutfağına davet ediyor.

Lezzet Avcısı, Cumartesi 12.15'te NTV'de...

Sayfa Yükleniyor...