2013 Burçlarda Ekonomi

2013 yılında burçların her biri farklı kalitede etkilenecek. Astrolog Oğuzhan Ceyhan yazdı..

2013 Burçlarda Ekonomi

Koç,

Uzun zamandan beri devam eden Satürn baskısından kurtuldu. 10 Mayıstan itibaren kazançları artacak. Bilhassa 7 Temmuzdan itibaren Yengeç burcunda oluşacak olan dolunay etkisi sebebi ile iş ve kariyerlerinde önemli haberler alacaklar. Bu kişinin doğum haritasına gore yükseliş veya düşüş olacaktır.

Boğa,

Jüpiterin ikizler burcunda olduğu 2013 yılının ilk 6 aylık dönemi, 23 Ocak, 18 Şubat, 26 Mayıs ve 18 Haziran haftalarında kazançlarını her zamankinden fazla arttırma şansı olacak. Kasım sonunda da yeni gelir kaynakları ile karşılacak.

İkizler,

Yılın ilk 6 ayı bilhassa Mart ayında, 27 Şubat ve 10 Mart arasında kariyer hayatında terfi etme şansı ile karşılaşırken, genel olarak Haziran ayı pek çok şanslı olaylar da yaşayacak. Ağustosun ilk haftası, Aralık ve Jüpiterin Yengeçteki pozisyonu İkizler burcunun gelirlerini arttıracak düzeyde.

Yengeç,

Bilhassa yıla harcamalarınızın çok yoğun olduğu bir Mars transiti ile giriyorlar. 17 Şubata kadar olan dönemde, harcamaları çok yüksek olurken, Mars kredi almak, borçlanmak gibi konuları da çok fazla gündeme getirecek. Bu dönemde uygun fiyatlı bir kredi bulabilirler. 18 Ekim bir terfi ile karşılaşma şansına sahipler.

Aslan,

Yılın genelinde biraz zorlanabilirler. Satürnün güneşlerine almış olduları pozisyon sebebi ile müsriflikten kaçınmalı ve harcamalarına dikkat etmeliler. 25 Şubat ile 11 Mart arasında Venüsün desteği ile günlük gelirlerinde küçük artışlar olsa da, radikal bir değişim için Eylül ayını bekleyecekler. Tabii 4 şubat civarı alacakları zamdan bahsetmiyorum.

Başak,

Son yılların ekonomisi en zorda olan burcu olan Başaklar, Mart ayından itibaren kaynaklar ve kaynak artışı ile karşılaşırken, bir kısmı da Jüpiterin de etkisi ile bu yıl terfi edecekler. Eğer 26 Ocak civarında istedikleri gibi bir haber almazlarsa üzülmesinler. 26 Mayıs ile 18 Haziran arasında yeni terfi ve iş imkanları ile karşılaşma şansları olacak.

Terazi,

Satürn Akrep burcunda, ve gelir düzeylerinde zaman zaman düşüşe neden oluyor. Tasarruf etmek, iktisatlı düşünmek ve gelen fırsatları değerlendirme zamanı Terazi için. 25 Nisan ve 10 Mayısta olacak olan tutulmalar özel olarak maddi gelirlerini arttırken, 3 Mart ve 17 Eylül haftalarında da kariyerde yatayda olsa bir büyüme imkanı tanıyacak.

Akrep,

Satürn şu an bu burcu gerçekten zorluyor. Ekonomik olarak belli daralmalar yaşıyorlar. Bazıları yeni kaynaklar bulurken zorlanıyorlar. Çok fazla üzülmesinler. Jüpiterin İkizler burcundaki etkisi, her zamankinden daha kolay borçlanabileceklerini ama uygun krediler bulabileceklerini gösteriyor. 17 Mayıs 10 Haziran arasında gelirlerinde bir artış olacaktır. 4 Haziran favori günleri.

Yay,

Burçlarında olan GÜneş ve Ay tutulmaları yüzünden, spesifik olarak çok zorlandılar. Kariyer hayatlarında pek çok Yay, değişimler yaşarken, bu yıl iş ortaklıkları teklifleri, bir grup ile çalışmak, yaratıcılığınızın ön plana çıkması, Mart ayı mülk alım ve satımları, gazeticilik, seyahat ve yazarlıktan kazançları görünmekte.

Oğlak,

Yılın belki kariyer olarak  en talihli burçlarından biri. Maddi kaynaklarında, yılın ilk 2 ayı, belli yükselmeler olurken, Jüpiterin de desteği ile, hem terfi etmek, hem kazançlarını arttırmak, hem de iş ortaklıklarına girmek için, çok şanslı etkiler alıyorlar. Bilhassa Ocak ayının ilk haftasından itibaren Şubatın 17 sine kadar olan dönem gelirlerini arttırken, 18 Haziran önemli bir kazanç fırsatı yakalayabilirler.

Kova,

Zorlanıyorlar Kovalar. Kariyerlerinin en önemli dönüşüm dönemini yaşıyorlar. Satürn 10. Evden geçerken, iş hayatlarında sorumlulukları fazlası ile artıyor. 10 Mayıstaki Güneş tutulması ve 3 Kasımdaki Ay tutulması, yeni kariyer hedeflerini Kovaları çıkartırken, bazıları artık profesyonel yaşamı bırakıp, kendi işlerini de kurmayı tercih edebilirler.

Balık,

Yılın talihli burçlarından biri. Hazirana kadar olan dönemde, mülk almak, mülk satmak, mortgage, yaşadıkları yer ile ilgili değişiklikler ön plana çıkarken, yılın 2. Yarısı Temmuzdan sonar, şansları daha fazla artacak. Yaratıcılık getiren uğraşlarda daha başarılı olacaklar. 30 Mart gibi harcamaları çok olsa da, 18 Ekimden sonra, bu harcamalarını karşılayabilecek yeni kaynaklar ve fırsatlar yaratacaklar.

Sayfa Yükleniyor...