ABD'deki gizemli monolit dört senelik çıktı

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Utah eyaletinde kırsal kesimde şans eseri bulunan monolitin bölgede yaklaşık dört yıldır durduğu belirtildi.

Haberler 25.11.2020 - 17:21

ABD'nin Utah eyaletinde havadan yaban koyunu sayımı yapan milli park görevlileri tarafından şans eseri keşfedilen monolit aslında bölgede yaklaşık dört seneye yakın bir zamandır durduğu iddia edildi.

H. I. Sutton adında bir blog yazarı, Google Earth üzerinden yaptığı incelemede, kırsal kesimde bulunan gizemli monolite ait ulaşabildiği ilk görüntünün 21 Ekim 2016 olduğunu belirtti. Yazar, Google Earth üzerinde yaptığı daha eski zamanlı incelemelerde ise 18 Ağustos 2015 tarihinde monolitin gözükmediğinin bilgisini verdi.

Eyalet yetkilileri tarafından nerede bulunduğun bilgisi verilmeyen monolitin yeri, internet kullanıcıları tarafından açık kaynak istihbarat yazılımları kullanılarak tesbit edildiği tahmin ediliyor. Bir Reddit kullanıcısı monolitin koordinatlarını 38.343080°, -109.666190° olarak paylaştı.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız