Çevrecilerden AP önünde gösteri

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Avrupa Parlamentosu önünde toplanan çevreciler, küresel ısınma ve iklim değişikliklerine dikkati çekmek için gösteri yaptı.

Haberler Anadolu Ajansı 08.09.2018 - 16:26

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Avrupa Parlamentosu (AP) önünde toplanan yüzlerce çevreci, küresel ısınma ve iklim değişikliklerine dikkati çekmek için gösteri yaptı.

Çevreci örgütlerin önderliğinde düzenlenen gösteride okunan bildiride, küresel ısınmaya karşı hükümetler ciddi tedbirler almaya çağrılarak, "İklim değişikliğinin önüne geçmek için acil olarak önlem almak gerektiği" ifade edildi.

Küresel ısınmaya neden olan politikalar aleyhinde pankart ve dövizlerin taşındığı gösteri nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız