Irak Hava Kuvvetleri'nden Suriye’de hava saldırısı

ABD öncülüğündeki DAEŞ ile mücadele koalisyonu, Irak Hava Kuvvetleri'nin, Suriye’nin doğusunda konuşlanan DAEŞ hedeflerine hava saldırısı düzenlediğini açıkladı.

Haberler Anadolu Ajansı 19.04.2018 - 21:29

Birleşik Görev Gücü Doğal Kararlılık Operasyonu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Irak Hava Kuvvetleri'ne bağlı uçakların, Irak Başbakanı Haydar el İbadi’nin de onayı ile Deyrizor’un Hacin kasabasının yakınlarında DAEŞ'e ait hedeflere hava saldırısı yaptığı ifade edildi.

Açıklamada "Operasyon, koalisyonun istihbarat desteği ile Irak Müşterek Harekat Merkezi tarafından planlandı ve icra edildi" denildi.   

Söz konusu saldırıda vurulan hedeflerin mahiyeti ile ilgili bilgi verilmezken, hava saldırısına katılan uçak veya uçaklarla ilgili de ayrıntı paylaşılmadı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız