Pakistan'da eski Başbakan Navaz Şerif'in eşi hayatını kaybetti

Pakistan'ın cezaevindeki eski Başbakanı Navaz Şerif'in Londra'da kanser tedavisi gören eşi Begüm Gülsüm Navaz hayatını kaybetti. Navaz Şerif'e cenazeye katılması için 5 saat izin verilecek.

Haberler Anadolu Ajansı 11.09.2018 - 15:09

Navaz Şerif'in kardeşi ve Pakistan Müslüman Ligi-Navaz (PML-N) lideri Şahbaz Şerif, Londra'daki Harley Street Hastanesi'nde bir yıldır lenf kanseri tedavisi gören Begüm Gülsüm Navaz'ın öldüğünü açıkladı.

Navaz, kalp ve akciğerlerindeki sorunlar nedeniyle dün gece yaşam destek ünitesine alınmıştı.

Haziran ayında durumu ağırlaşan Navaz'ın kapanan bilinci, Londra'da bulunan eşi ve kızı Meryem'in kendilerine verilen hapis cezasını çekmek için Pakistan'a dönmelerinden bir gün sonra açılmıştı.

Navaz Şerif ile 46 yıldır evli, 4 çocuk sahibi Navaz, Pervez Müşerref'in darbeyle devirdiği eşinin serbest bırakılması için kampanya başlatmıştı.

Navaz'ın cenazesi Pakistan'da cuma günü defnedilecek. Pakistan medyası, Navaz Şerif ve ve kızı Meryem'e cenazeye katılmaları için 5 saat izin verildiğini açıkladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız