Türk, Rus ve İran genelkurmay başkanları Soçi'de bir araya geldi

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Soçi'de Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Gerasimov ve İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Bakıri ile bir araya geldi

Haberler Anadolu Ajansı 21.11.2017 - 19:46

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Soçi'de Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valeriy Gerasimov ve İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri ile ikili ve üçlü toplantı gerçekleştirdi.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Orgeneral Akar, Rusya'nın Soçi şehrinde, Orgeneral Gerasimov ve Tümgeneral Bakıri ile ikili ve üçlü toplantıda görüştü.

Toplantılarda, Suriye'deki güvenlik sorunları, terör örgütleriyle mücadelede yapılan iş birliği ve bölgede oluşturulan "Gerginliği Azaltma / Çatışmasızlık Bölgeleri" kapsamında görüş alışverişinde bulunuldu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız