ATA AÖF ara sınav giriş belgeleri yayımlandı (ATA AÖF sınavları hangi tarihte yapılacak?)

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ara sınav tarihleri belli oldu. Binlerce açık öğretim fakültesi öğrencisinin merakla beklediği 2021 ATA AÖF ara sınav giriş belgeleri yayımlandı. Peki ATA AÖF sınavları ne zaman yapılacak? İşte sınav giriş belgeleri sorgulama ekranı...

Haberler ntv.com.tr 17.11.2021 - 11:18 Son Güncelleme : 17.11.2021 - 12:14

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan açıklamaya göre ATA AÖF ara sınavları (vize) 20-21 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yüz yüze olarak gerçekleştirilecek sınavda öğrenciler ilk 7 üniteden sorumlu olacaklar.

ATA AÖF ARA SINAV GİRİŞ BELGELERİ YAYIMLANDI

ATA AÖF sınav giriş belgelerini resmi internet sayfasında yayınladı. Öğrenciler TC Kimlik numaralarını ve otomasyon şifrelerini girerek sınava girecekleri okulu ve hangi derslerden sınav olunacağını öğrenebilecek.

Öğrenciler ara sınav giriş belgelerine https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden ulaşabilecek.

ATA AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız