Dünya meseleleri d’MUN Konferansında tartışıldı

21. d'MUN Konferansı başarıyla tamamlandı. İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji lise öğrencilerinin güncel dünya meselelerini İngilizce olarak tartıştığı 21. d-MUN Konferansı, 16-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti. Konferansta; göçmenlik sorunu, ekonomi ve sosyal  gelişim, insan hakları, sağlık, siber güvenlik gibi önemli dünya meselelerini tartışıldı.

Haberler 26.11.2021 - 13:55

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji İngilizce bölümü tarafından düzenlenen Doğa Model Birleşmiş Milletler Konferansı d’MUN, lise öğrencilerinin katılımıyla 11. yaşını kutladı.

Öğrencilerin üç gün boyunca tamamen İngilizce konuşarak BM delegeleri rolünde dünya meselelerini tartıştıkları bu konferanslar, hem diplomasiyi öğrenmelerine hem de gelecekteki kariyerlerine hazırlanmalarına katkı sağlıyor.

ÖĞRENCİLER DÜNYA VATANDAŞI OLARAK YETİŞİYOR

İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji lise öğrencileri d’MUN Model Birleşmiş Milletler konferansında farklı ülkelerin delegelerini İngilizce düzenlenen oturumlarda temsil ediyor, komitelerde güncel konuları tartışır ve araştırırken evrensel duyarlılığa sahip, farkındalıkları yüksek birer dünya vatandaşı olarak yetişiyor. d-MUN Konferansı sonunda öğrenciler Uluslararası geçerliliğe sahip d’MUN Pearson Assured sertifikası almaya hak kazanıyor.
MUN Hakkında

Model United Nations (Model Birleşmiş Milletler) Dünyanın pek çok ülkesinde öğretim programlarının bir parçası olarak genç zihinlerde dünya meseleleriyle ilgili farkındalık yaratma ve uluslararası ilişkiler konusunda ortak akıl yürütme kazanımları hedeflenerek gerçekleştirilen en önemli eğitim öğretim faaliyetlerinden biridir.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız