Fizyoterapi teknikerlerine iş çok

Sağlık alanındaki ilerlemeler birçok tıp dalının gelişmesini sağladı. Gittikçe önemini artıran dallardan bir tanesi de fizyoterapi. Üniversitelerin büyük önem verdiği program, mezunları için de parlak bir gelecek vaat ediyor.

Haberler 10.09.2015 - 23:11

Öğrencilere kariyer danışmanlığı yapan Nişantaşı Üniversitesi Kariyer ve Sektör İlişkileri Merkezi uzmanları, Fizyoterapi Programı mezunlarını geniş bir iş sahasının beklediğini belirtti. Sağlık ihtiyaçlarının daha ulaşılabilir olması da Fizyoterapi mezunlarının iş imkanlarını artıran durumlar arasında.

Sektörle iç içe eğitim anlayışına sahip olmasıyla öne çıkan Nişantaşı Üniversitesi Fizyoterapi Programı eğitimcileri, programı açmadan önce sektör temsilcileriyle görüştüklerini aktardılar. Buna göre eğitim süreçlerini planladıklarını belirten eğitimciler, uygulamalı derslere yöneldiklerini vurguladı. Eğitimciler bu sayede öğrencilerine avantaj sağladıklarını açıkladı.

Nişantaşı Üniversitesi Fizyoterapi Programı öğrencilerine sağladığı staj ve iş bulma imkanlarıyla da biliniyor. Hızlı ve sürdürülebilir iş bulma süreci için öğrencilerini sektörün ihtiyaçlarına göre eğittiklerini söyleyen eğitimciler, aynı zamanda çözüm ortaklıklarıyla da öğrencilerini geleceğe taşıyor.

Nişantaşı Üniversitesi Kariyer ve Sektör İlişkileri Merkezi uzmanları, Fizyoterapi Programı mezunlarının devlet hastanelerinde ve özel hastanelerde, kliniklerde, rehabilitasyon merkezlerinde, üniversite hastanelerinde, fizik tedavi merkezlerinde, özel dal merkezlerinde, huzur evlerinde, kaplıca-kür merkezlerinde ve sağlık turizmine yönelik kurumlarda çalışabildiklerini belirtti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız