29 güvensiz ürün için toplatma kararı (İşte şofbenden ağda makinesine güvensiz ürünler)

SON DAKİKA HABERİ: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Çevre güvenliği için tehdit oluşturan 29 ürün için toplatma kararı aldı. Ürünlerin yüzde 72'sinin ithal olduğu bildirildi. İşte güvensiz ürünlerin tam listesi...

Haberler ntv.com.tr 06.09.2018 - 10:11 Son Güncelleme : 06.09.2018 - 11:28

Son dakika haberi! 

Çevre güvenliği için tehdit oluşturan yüzde 72'i ithal olan 29 ürün için toplatma kararı alındı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın açıkladığı 16 maddelik destek ve önlem paketinde yer alan, "Haksız Rekabetin Önüne Geçilmesi" hedefi doğrultusunda can, mal ve çevre güvenliği açısından tehlike oluşturan ithal ürünlerin denetimleri hızlandırıldı.

Bu doğrultuda ağırlıklı olarak ithal ürünlere yönelik yapılan sıkı denetim sonucu güvensizliği tespit edilen 29 ürüne ilişkin toplatma kararı aldı. Bu ürünlerin yüzde 72'sini ithal ürünler oluşturdu.

İŞTE TOPLATMA KARARI ALINAN ÜRÜNLERİN TAM LİSTESİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız