Dolar kuru bugün ne kadar? (10 Aralık 2018 dolar - euro fiyatları)

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum.

Haberler ntv.com.tr 10.12.2018 - 18:02

Yeni haftanın ilk gününde 5,29 seviyelerinde seyreden dolar/TL üçüncü çeyrek büyüme rakamlarının ardından 5,27'li seviyelere geriledikten sonra 5,33 civarında işlem görüyor.

YILIN ÜÇÜNCÜ ÇEYREĞİNDEKİ BÜYÜME RAKAMLARI AÇIKLANDI

Euro/TL ise 6,09 civarında seyrediyor.

MERKEZ BANKASI ANKETİNDE DOLAR TAHMİNİ: 5,44

Uzmanlar, cuma günü ABD'de beklentilerin altında kalan tarım dışı istihdam ve ortalama saatlik kazançlar verileri sonrası doların diğer para birimleri ve emtialar karşısında değer kaybettiğini belirterek, bu hafta ABD'de çarşamba günkü enflasyon ve cuma günü yayımlanacak sanayi üretimi verilerinin takip edileceğini bildirdi. 

Ticaret savaşına ilişkin ABD ve Çin yetkililerinden gelecek açıklamaların da döviz piyasalarında etkili olacağını ifade eden uzmanlar, teknik açıdan dolar/TL'de 5,30'un altında kalıcılık sağlanması durumunda 5,10 seviyesinin gündeme gelebileceğini kaydetti.

VİDEO: BÜYÜME YIL SONUNDA NE KADAR OLUR?

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız