Haftalık burç yorumları (25 Nisan-1 Mayıs 2022)

Astrolog Murat İpek'ten 25 Nisan-1 Mayıs 2022 haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Haberler ntv.com.tr 28.04.2022 - 16:28

  • 1

    Boğa burcunda Güneş tutuluyor

    Tatlı sert yaşayacağımız Boğa burcundaki Güneş tutulması bizi ekonomik konular başta olmak üzere kararlar almamıza neden olacak.

    Ay’ın konumu:

    25 Nisan-1 Mayıs 2022 haftasında Ay, Balık burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü Boğa burcunda olacak. Ay’ın burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumlarından takip edebilirsiniz.

    Haftanın gökyüzü olayları:

    Bu haftaya Merkür’ün hayaller gezegeni Neptün ile yapacağı olumlu açıyla başlıyoruz. Konuşmalarımızın karşı taraftan şiir gibi algılandığı ve uçucu gelebileceğini unutmayalım. Önemli işlerle ilgili görüşmeler yaparken dikkatli olmakta fayda var. Ayrıca iyi bir etkiye sahip olan Venüs, kuzey, güney Ay düğümleri ile yapacağı olumlu etkileşim bizi gelecek planlarımızda çok daha pozitif düşündürecek diyebiliriz.

    Aynı zamanda Güneş tutulmasıyla birlikte 'güçlü olmak' ile ilgili olan gökyüzü mahallesinin sert abisi Plüton da geri hareketine başlıyor. Oldukça ağır hareket eden Plüton ekim ayının ortalarına kadar, doğru hareketine geçemiyor olacak. Bu da bizi asıl diğer gezegenlerin Retro hareketiyle yılın ikinci yarısında Retro'ları destekleyen etkisini yaşarken gösterecek.

    Genel olarak bu haftaya baktığımızda aslında hiç de fena bir hafta değil diyebiliriz. Güneş tutulmasını sonlandıran, bitiren fakat diğer yandan da artık gitmeyen, bizi uyuşturan durumlardan da kurtaracağını unutmamak gerek.

    (MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com) 

  • 2

    Koç

    Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar. Bu hafta maddi konularda hareketlilik yaşayacak olabilirsiniz, o nedenle mümkün olduğunca sağlam planların, projelerin içinde kalmaya gayret edin. Eğer elinizden gelen en iyi şekilde garantici davranabilirseniz, önünüzde güzel bir sayfanın açıldığını göreceksiniz.

  • 3

    Boğa

    Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar. Gergin ama bir o kadar rahat bir hafta geçirebileceğinizi söylemek durumundayım. Kendinizi gergin konularda daha pasif noktada tuttuğunuz zaman, olayların önünüzde bir bir açılabileceğini görmeniz mümkün olacak.

  • 4

    İkizler

    Merhaba sevgili İkizler ve yükseleni İkizler burcu olanlar. İş ve kariyerde güzel başlangıçlara hayat sizi güçlü bir biçimde sürükleyecek olabilir. Yanınızda kimlerin olup olmayacağı konusunda karar vermek durumunda kalabilirsiniz. Bu kararda bazı göbek bağlarınızı kesmeniz gerekebilir.

  • 5

    Yengeç

    Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar. Bu hafta özellikle bir sunumunuz varsa veya öğrenci bir Yengeç iseniz sabırlı olup üstünüze düşenleri tam olarak yaptığınız taktirde haftayı rahat geçirebileceğinizi ve ilerleyen haftalarda bu çalışmanızın meyvelerini yiyebileceğinizi söylemem mümkün. Çalışın!  

  • 6

    Aslan

    Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar. Bu hafta özellikle maddi konularda, resmi işlere bağlıysa hoş haberler almanız pek mümkün. Ayrıca ortak gelirlerde artışlar olabilir veya bu konularda dikkatinizi çekecek gelişmeler içinde kendinizi bulmanız mümkün olabilir. Değerlendirin bu haftayı.

  • 7

    Başak

    Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar. Duygusal hayatınızla, işlerinizin birbirine karıştığı bir hafta yaşayacak olabilirsiniz. Özellikle ortak gelirler konusunda sakin bir akılla kararlar vermeye bakın. Sağlık konusunda elinizden geldiğince kendinize iyi bakmaya gayret edin.  

  • 8

    Terazi

    Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar. Bu haftayı özellikle ikili ilişkiler konusunda dikkatli geçirdiğiniz sürece sıkıntı yaşamayacağınız çok açık. Gerek aşk, gerekse uzun süreli ilişkiler konusunda karşınızdakini bir yargıya varmadan önce iyi dinlemeye bakın.

  • 9

    Akrep

    Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar. Bu hafta sırlarınızı doğru taşımanız gereken bir hafta. Arkadaşlarınız, kardeşleriniz veya yakın çevrenizle kuracağınız iletişimde çok konuşmanızın faydasını göremeyebilirsiniz. Ayrıca kendinizi iş ve çalışma arkadaşlarınızla tartışırken bulma riskiniz var.    

  • 10

    Yay

    Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar. Aile meselelerini bu hafta abartmadığınız taktirde gayet güzel bir hafta geçirmeniz mümkün duruyor. Maddi konularda dolduruşa gelip ani hareketlerde bulunma riskinizin olduğunu da söylemeliyim. Mümkün mertebe bu konuyu ağırdan alın.

  • 11

    Oğlak

    Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar. Maddi konularda bu hafta kendinizi ne çok şanslı, ne de çok şanssız hissetmeyin derim. Kendinizi her alanda yargılamak yerine daha geleceğe bakmak, daha planlı olmak sizi rahatlatacaktır. Zamanın çok hızlı geçtiğini unutmayın.

  • 12

    Kova

    Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar. Biraz kendinizi sıkışmış ve olayların fazla üstünüze geldiğini düşünüyor olabilirsiniz. Bu hafta bir şekilde kendinize zaman ayırmanız, size çok daha iyi gelecek. Aceleci davranışlara ve kararlara çok da müsait bir haftadan geçmiyor olabilirsiniz.

  • 13

    Balık

    Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar. Bu hafta şansınızı her alanda elinizden geldiğince kullanmanızda fayda var. Önünüzde açılacak olan konulara daha faydacı bir yerden baktığınız takdirde herhangi bir sıkıntı yaşamıyor olacaksınız. Çevrenizde gelişecek fırsatları kaçırmayın derim.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız