Haftalık burç yorumları (9-15 Mayıs 2022)

Astrolog Murat İpek'ten 9-15 Mayıs 2022 haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Haberler ntv.com.tr 08.05.2022 - 08:54

  • 1

    Bu hafta dikkatinizi toplamaya gayret edin!

    Haftaya iyi başlıyoruz, ama hafta sonuna doğru maddi konulara biraz daha dikkatimizi vermemiz gerekebilir.

    Ay’ın konumu:

    09-15 Mayıs  2022  haftasında Ay, Aslan burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü de Akrep burcunda olacak. Ay’ın burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumlarından takip edebilirsiniz.

    Haftanın Gökyüzü olayları:

    Bu haftaya yine olumlu görünümü olan bir gökyüzü ile giriyoruz. Güzellik ve para tanrıçası venüs’ün koç burcunda olması bizi daha atak, cesur bir tutum içine sokmaya çalışırken diğer yandan koç burcunun yöneticisi Mars’ın balık burcunda olması, bizi biraz dikkat dağınıklığına götürebilir ve bu da olabilecek güzel başlangıçları gölgeleyebilir. O nedenle Mars’ın balık da seyahat ettiğini unutmamakta fayda var.

    Hafta ortasında ise şans gezegeni Jüpiter yaz ortasına kadar geçici bir süre için koç burcuna geçecek ve lider yanımız konuşmaya başlayacak. Daha cömert, daha atak ve fakat müsrif ve gereksiz eli açık bir duruma da düşmemiz pek mümkün olabilir. O nedenle harcamalara yine de dikkat etmekte fayda var.

    Hafta sonu ise cumartesi günü ayın Plüton ile güneşin ise Satürn ile sert bir selamlaşması olacak o nedenle gerilimlere açık konuları hafta sonuna bırakmamakta fayda var derim.

    Genel olarak bu hafta olumlu bir gökyüzü bizi bekliyor diyebilirim. Ama hafta sonu itibariyle çok  önemli işlere kalkışırken daha dikkatli olmanızda fayda var.

    (MURAT İPEK / astroloji@muratipek.com) 

  • 2

    Koç

    Merhaba sevgili Koçlar ve yükseleni Koç burcu olanlar.  Bu hafta artık talih gezegeni sizin burcunuza geçiyor bu anlamda kendinizi maddi manevi çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Merkür ile yapacağı olumlu görünüm daha çok pot kırma potansiyelinizi anlatmakta o nedenle dikkatli olun

  • 3

    Boğa

    Merhaba sevgili Boğalar ve yükseleni Boğa burcu olanlar.   Kendinizle ilgili vereceğiniz kararlarda abartıya kaçmadığınız sürece bu hafta gayet iyi gelişmeler yaşamanız olası. Para konularında konuşurken özellikle kelimelerinizi doğru seçmeniz ve akılcıl bir yerden olaylara bakmanızda fayda var.

  • 4

    İkizler

    Merhaba sevgili İkizler ve yükselen İkizler burcu olanlar. Bu hafta sosyalleşme konusunda yıldızınız parlayacak gibi duruyor. O nedenle kalabalıklar içinde her şekilde daha özenli olmaya gayret edin.  Duygusal anlamda güzel gelişmelere de kapınızı sonuna kadar açmanız sizin için iyi olacaktır.

  • 5

    Yengeç

    Merhaba sevgili Yengeçler ve yükseleni Yengeç burcu olanlar. Koç burcuna geçen Jüpiter artık sizin iş ve kariyer gibi konularda önünüze yeni seçenekler sunmaya başlayacak. Şimdiden bu ve buna benzer konularda dikkatinizi toplamanız gerekebilir. Önünüzde olumlu gelişmelerin olacağı bir hafta duruyor. Kesinlikle değerlendirin.

  • 6

    Aslan

    Merhaba sevgili Aslanlar ve yükseleni Aslan burcu olanlar. Hafta ortasında ayın hem kariyer hemde para alanından size gülümsediğini söylemek mümkün. O nedenle bütün dikkatinizi bu alana yoğunlaştırdığınız taktirde hayli güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Yeterki işi gerçekliğinden uzaklaştırmayın, olduğu gibi görün.

  • 7

    Başak

    Merhaba sevgili Başaklar ve yükseleni Başak burcu olanlar. Bu hafta devlet daireleri ile işiniz gücünüz varsa bir toparlanma içine girmeniz söz konusu olabilir. Ve tabi iş ve sağlık konularında da ufak tefek sıkışmalar, tatsızlıklar da yine hafta ortasında kapınızı çalabilir daha sabırlı bir tutum içinde olursanız kolay atlatırsınız.

  • 8

    Terazi

    Merhaba sevgili Teraziler ve yükseleni Terazi burcu olanlar.  Ve artık ikili ilişkiler de güzellikler yaşama sırası sizde gibi görünmekte. Özellikle ortaklıklar ve uzun süreli ilişkiler konularında elinizden geleni ardınıza koymadan girişimci bir ruhla teklifleri değerlendirmeye alın derim. Önünüzde olumlu bir hafta duruyor.

  • 9

    Akrep

    Merhaba sevgili Akrepler ve yükseleni Akrep burcu olanlar.  Gündelik koşturmanızın biraz artacağı bir haftaya gireceksiniz kendinizi ne kadar buna hazırlarsanız o kadar iyi. Aile büyüklerinizle ufak tefek sıkıntılar olabilir ama bunların çözülemeyecek bir yere gideceğini gökyüzü söylememekte o nedenle rahat olun ve yapmanız gerekeni yapın.  

  • 10

    Yay

    Merhaba sevgili Yaylar ve yükseleni Yay burcu olanlar. Şans gezegeni Jüpiter ve aşk gezegeni Venüs artık sizin aşk ve ilişkileri anlatan alanınızda el ele olacaklar, bunu sonuna kadar değerlendirmenizde kesinlikle fayda var. Bu hafta yeni başlangıçlar olabilir. Kendinizi daha mücadeleci hissediyor olabilirsiniz. Kullanın bu haftayı!

  • 11

    Oğlak

    Merhaba sevgili Oğlaklar ve yükseleni Oğlak burcu olanlar. Bu haftaya sağlık konusunda gerekenleri yapmanız konusunda daha titiz davranarak başlamanızı öneririm. Hafta sonuna doğru ise gayrimenkul konuları sizi biraz koşturtabilir ve fakat sonu gayet olumlu görünmekte o nedenle bu anlamda iş bitirmek için iyi bir hafta diyebiliriz. 

  • 12

    Kova

    Merhaba sevgili Kovalar ve yükseleni Kova burcu olanlar. Yakın çevreniz ve para konuları bu hafta önünüze gelecek olabilir. Kendinizi olabildiğince garanti altına almanızda ve kararlarınızı bu doğrultuda vermenizde fayda var. Genel anlamıyla olumlu bir haftadan geçecekceksiniz gibi durmakta o nedele gelen fırsatları her alanda kaçırmayın derim.

  • 13

    Balık

    Merhaba sevgili Balıklar ve yükseleni Balık burcu olanlar. Bu haftaya biraz gergin girmeniz muhtemel. Özellikle aile çevrenizle ilgili konular sizi yoracak olabilir. Bu konuda iyimser olmaya gayret edin. Tam olarak geleceğinizi düşünerek karar vermeyin derim. Özellikle maddi alanda şu dönem vereceğiniz kararlar önemli durmakta.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız