İngiltere'de bowling salonundakileri rehin alan saldırgan tutuklandı

İngiltere'nin Nuneaton bölgesinde bulunan bir bowling salonunda silahlı bir kişinin içerdekileri rehin aldığı belirtildi. İngiliz polisi, dört buçuk saat süren operasyonun ardından, saldırganın tutuklandığını ve rehinelerin kurtarıldığını bildirdi.

Haberler ntv.com.tr, Anadolu Ajansı 22.10.2017 - 23:01

  • 1
    İngiliz polisi, Nuneaton bölgesinde bulunan bir bowling salonunda içeride bulanan kişileri silahıyla tehdit edip rehin alan saldırganın tutuklandığını duyurdu.
  • 2
    Yaklaşık 4 buçuk saat süren operasyonda,  30 silahlı polisinsaldırganı etkisiz hale getirmek için sersemletici el bombaları kullandığı bildirildi.
  • 3
    Nuneaton'un bağlı olduğu Warwickshire kenti polisinden yapılan önceki açıklamada, "Bermuda Park" adlı alışveriş alanındaki olayın "herhangi bir terör eylemiyle bağlantısı bulunmadığı" duyurmuştu.
  • 4
    Emniyet yetkilileri olayın araştırıldığını aktardı. Yaşanan saldırıda herhangi bir can kaybının bulunmadığı belirtildi.
  • 5

    Warwickshire kentine bağlı Nuneaton’daki MFA bowling salonunun Genel Müdürü Mehdi Amshar ise, basına yaptığı açıklamada, olayda silahlı bir erkeğin iki çalışanı rehin aldığını söylemiş ve salon çalışanlarının silahlı kişiyi tanıdığını öne sürmüştü.

  • 6

    Warwickshire kentine bağlı Nuneaton’daki MFA bowling salonunun Genel Müdürü Mehdi Amshar ise, basına yaptığı açıklamada, olayda silahlı bir erkeğin iki çalışanı rehin aldığını söyledi. Amshar, salon çalışanlarının silahlı kişiyi tanıdığını öne sürdü.

    Diğer taraftan,  İngiliz basınına konuşan bir görgü tanığı, silahlı bir erkeğin içerdekilere, “Dışarı çıkın" diye bağırdığını söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız