Yunanistan'da 6.8'lik deprem: Can kaybı yok

Yunanistan'ın batısında 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Dün gece gerçekleşen sarsıntı başkent Atina'nın yanı sıra İtalya, Malta, Arnavutluk ve Libya'da da hissedildi. Deprem can kaybı yok. bazı yerleşim birimlerinde hasar olduğu belirtildi.

Haberler NTV Haber 26.10.2018 - 12:31

  • 1
    Yunanistan'ın batısındaki depremin merkez üssünün İyon Denizi olduğu açıklandı. Sarsıntı Patras kentinin 130 kilometre güney batısında, deniz tabanından 14 metre derinde meydana geldi.
  • 2
    Depremin en çok hissedildiği Zakintos adasında en büyüğü 5,6 büyüklüğünde artçı sarsıntılar kaydedildi. Geceyarısından sonra meydana gelen depremde can kaybı yok.

    Yunanistan sivil savunma örgütünün sözcüsü, üç kişinin hafif yaralandığını duyurdu. Deprem maddi hasara da yol açtı.
  • 3
    Hasar gören yerler arasında 15'inci yüzyıldan kalma bir manastır da var. Deprem başkent Atina'nın yanı sıra İtalya'nın Calabria, Puglia ve Sicilya kentlerini de sarstı. Malta, Arnavutluk ve Libya'da da hissedildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız