Darüşşafaka rezidans: Bağışcılar için 5 yıldızlı ikinci bahar fırsatı

Darüşşafaka Cemiyeti, tek seferlik toplu bağış sistemiyle 65 yaş üzerindeki bağışçıları beş yıldızlı otel konforuyla buluşturuyor.

Haberler ntv.com.tr 23.07.2018 - 13:50 Son Güncelleme : 23.07.2018 - 14:00

  • 1

    1997'DEN BERİ HUZUR İÇİNDELER

    Bugün Darüşşafaka’nın 155 yıllık deneyim ve geleneğine güvenerek Darüşşafaka Rezidansları’nda yaşayan 500’e yakın bağışçı hem çocukların eğitimine katkı sağlıyor hem de yeni dostlarıyla gelecek endişesinden uzak, güven ve huzur içinde yaşıyor. 1997 yılında ilk rezidansını Yakacık’ta hizmete açan Darüşşafaka Cemiyeti, tek seferlik toplu bağış sistemiyle 65 yaş üzerindeki bağışçıları beş yıldızlı otel konforuyla buluşturuyor.

  • 2

    BAĞIŞÇILARA İLERİ YAŞ GÜVENCESİ

    Türkiye’nin dört bir yanından babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları sınırlı çocukları, 1863 yılından bu yana eğitimle fırsat eşitliği misyonuyla kaliteli eğitimle buluşturan Darüşşafaka Cemiyeti, bağışçılarının ileri yaşlarını güvenli ve konforlu bir ortamda geçirmelerini sağlamak amacıyla başlattığı rezidans hizmetini her geçen gün geliştiriyor.

  • 3

    TEK SEFERLİK TOPLU BAĞIŞ ŞARTI

    Darüşşafaka Cemiyeti, 1997 yılında hizmete açtığı Yakacık Rezidans’ın ardından Maltepe, Şenesenevler ve Urla Rezidansları’nı hayata geçirirken; sistem tek seferlik toplu bağış şeklinde işliyor.

  • 4

    GÜVEN VE HUZUR VEREN PROJELER

    Aradan geçen 21 yılda Darüşşafaka Rezidansları, hayatlarına gelecek endişesinden uzak; güven ve huzur içinde yaşamaya devam etmek isteyen bağışçıların en önemli adresi konumuna geldi.

  • 5

    ERKEN YAŞTA DA ALMAK MÜMKÜN

    Rezidanslarda verilen hizmetlerden ve ömür boyu sağlık güvencesinden yararlanabilmek için Darüşşafaka Cemiyeti’ne bir kereye mahsus bağış yapmak ve 65 yaşının üzerinde olmak gerekiyor. İleri yaşlarını erkenden garantiye almak isteyenler ise 65 yaşını beklemeden rezidanslardan daire satın alabiliyor ve 65 yaşını doldurduktan sonra burada yaşayabiliyorlar.

  • 6

    ÖMÜR BOYU SAĞLIK GÜVENCESİ

    Darüşşafaka Rezidansları, ömür boyu sağlık güvencesinin yanı sıra, kişiye özel tasarlanmış odalar, sağlık ve güvenlik birimleri, spor salonları, fizik tedavi üniteleri gibi hizmetler sunuyor. Darüşşafaka rezidanslarında, 24 saat sağlık hizmeti veriyor.

  • 7

    MENÜLER BESLENME UZMANINDAN

    Rezidans restoranlarında menüler uzman diyetisyenlerin kontrolünde hazırlanıyor. Dünya mutfaklarından seçme yemekler günde üç öğün servis yapılıyor. Salata, zeytinyağlı ve diyet tatlı seçeneklerinin açık büfe olarak sunulan restoranlarda, yemek servisi garsonlar tarafından gerçekleştiriliyor. Rezidanslarda sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler, bağışçılardan gelen istek ve öneriler doğrultusunda psikososyal servisler tarafından yıllık olarak planlanıyor.

  • 8

    HER ZEVKE GÖRE HOBİ KURSLARI

    Sinema salonlarında hem vizyondaki hem de klasikleşmiş filmlerin gösterimi yapılırken, rezidans sakinlerini sevdikleri sanatçılarla buluşturan söyleşiler, müzik dinletileri ve konferanslar organize ediliyor. Bağışçılar aynı zamanda, profesyonel hobi öğretmeni eşliğinde resim, örgü, nakış, takı tasarımı, maket, rölyef, yemek yapımı gibi farklı uğraşlarda bulunabiliyor.

  • 9

    FARKLI TEMALI DAİRELER (EN AZ 1+1)

     Psikososyal servis tarafından hazırlanan program çerçevesinde bağışçılar gezilere, konserlere, tiyatroya, sinemaya, alışveriş merkezlerine, bale ve opera gösterilerine gitme fırsatı buluyor. Bağışçılar her biri farklı temada 1+1, 2+1 ve standart daire alternatifleri arasından istediklerini seçebiliyor. İsterlerse dairelerinin dekorasyonunu değiştirebiliyor ya da evindeki eşyaları rezidanstaki dairesine getirebiliyorlar.

  • 10

    500'E YAKIN BAĞIŞCI KONAKLIYOR

    Bugün Darüşşafaka’nın 155 yıllık deneyim ve geleneğine güvenerek Darüşşafaka Rezidansları’nda yaşayan 500’e yakın bağışçı hem çocukların eğitimine katkı sağlıyor hem de yeni dostlarıyla gelecek endişesinden uzak, güven ve huzur içinde yaşıyor. Bu kişilerden 127’si ise mal varlıklarının tamamını Darüşşafaka’ya bağışlayarak vasiyet bağışçısı da olmuş durumdalar.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız