YKS tercihleri ne zaman sona erecek? 

ÖSYM, 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarını "sonuc.osym.gov.tr" internet sitesinden açıkladı. Üniversite tercihleri 5-13 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacak. 

Haberler 03.08.2021 - 12:16

  • 1
    Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 26-27 Haziran'da gerçekleştirdikleri Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) sonuçlarının açıklandığını bildirdi.
  • 2

    Aygün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "26-27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) sonuçlarını http://sonuc.osym.gov.tr sayfamızdan açıkladık. Sonuçların tüm adaylarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını dilerim" ifadelerini kullandı.

    YKS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

  • 3

    ÜNİVERSİTE TERCİHLERİ HANGİ TARİHLER ARASINDA ALINACAK?

    2021-YKS tercihlerinin 5-13 Ağustos tarihleri arasında alınacağını belirten Aygün, "Adaylarımızın tercihler başlamadan önce daha sağlıklı bir değerlendirme yapmalarına imkan vermek amacıyla 2021-YKS değerlendirme işlemlerini hızlandırarak sınav sonuçlarını ilan edilen tarihten daha erken açıkladık. Adaylarımızın 5-13 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapacakları 2021-YKS tercihlerinin şimdiden hayırlı olmasını dilerim." değerlendirmesinde bulundu.

  • 4

    ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI BELLİ OLDU

    Üniversite taban puanları belli oldu. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunun güncel halinin ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlandığını duyurdu. 

    KILAVUZ İÇİN TIKLAYIN

  • 5

    İŞTE BİRİNCİLERİN İLLERİ

    Öte yandan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 2021 YKS birincilerinin illerini paylaştı

    TYT birincisi: Adana

    AYT birincileri:

    Sayısal:Adana

    Eşit Ağırlık:Konya

    Sözel:Adana

    YDT birincileri:

    Almanca:Balıkesir 

    Arapça:Konya

    Fransızca:İstanbul

    İngilizce:İstanbul

    Rusça:Bursa

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız