Arda Turan'a destek mesajları

Avrupa Şampiyonası'ndaki performansı nedeniyle ağır eleştirilere uğrayan ve İspanya maçında Türk taraftarların protestolarına hedef olan Arda Turan'a, futbol camiasından destek yağıyor.

Haberler 18.06.2016 - 19:22

  • 1
    Avrupa Şampiyonası'ndaki performansı nedeniyle ağır eleştirilere uğrayan ve İspanya maçında Türk taraftarların protestolarına hedef olan Arda Turan'a, futbol camiasından destek yağıyor. İşte o mesajlardan bazıları:
  • 2

    BOATENG - MILAN

    Milan'da forma giyen Ganalı futbolcu Kevin-Prince Boateng, Arda Turan için Türkçe 'Adam!!! Büyük oyuncu' diye yazdı.
  • 3

    VOLKAN ŞEN - FENERBAHÇE

    Sen ülkemizin gururusun, her zaman futboluna, karakterine, duruşuna saygı duyduğum kardeşimsin ve iyi ki bizim kaptanımızsın.
  • 4

    BURAK YILMAZ - BEIJING GUOAN

    Sen Türk halkının gururu, bizim büyük kaptanımız, benim de canım kardeşimsin, büyük karaktersin, seni seviyorum
  • 5

    SELÇUK İNAN - GALATASARAY

    Benim canım kardeşim, sen bu ülkenin gururu ve yetiştirdiğiı en büyük futbolcusun. Her zaman yanındayız. Arda Turanlar kolay olunmuyor. Sen büyük oyuncu ve büyük karaktersin kardeşim.
  • 6

    CANER ERKİN - INTER

    Kaptanımız. Senelerdir hem Avrupa'da hem de Türk Milli Takımı formasını aslan gibi terlettin, Türk milletine nice gururlar yaşattın kardeşim benim. Her zaman yanındayız.
  • 7

    OLCAY ŞAHAN - BEŞİKTAŞ

    Ülkemizi Avrupa'da en iyi yerlerde temsil edip hepimizi gururlandırdın. Yıllardır Milli Takım formasıyla döktüğün terle, hem saha içinde hem saha dışında sergilediğin duruşunla örnek oldun. Her zaman yanındayız Kaptan.
  • 8

    AHMET ÇALIK - GENÇLERBİRLİĞİ

    Tıpkı kardeşimin olduğu gibi bir çok gencin hayalidir Arda Turan. Yaşattıkların ve inşallah yaşatacakların yeter. Allah seni başımızdan eksik etmesin büyük kaptan...
  • 9

    AHMET İLHAN - ÇAYKUR RİZESPOR

    Sadece bir resim bile her şeyi açıklamaya yeter. Sen bu ülkenin yetiştirdigi en iyi, en karakterli futbolcusun. Seninle ayni formayı terlettiğim için bile kendimle gurur duyuyorum. Sen bu ülkenin en buyuk gururusun. Başın dik, yolun açık olsun kaptanım @ardaturan
  • 10

    İLKAY GÜNDOĞAN - MANCHESTER CITY

    Milli takım bugün iyi değildi ama beni tribünler daha fazla üzdü. Çok yazık! Arda Turan abi, seninle gurur duyuyoruz ve hep arkandayız.
  • 11

    ÜMİT KARAN - ESKİ FUTBOLCU

    Sabah'tan Akşam'a kadar Arda Turan'ı eleştirim, yerden yere vurdum, ama hiçkimse onu milli maçta bu şekilde rencide edemez. En ağır yorumu ben yaptım belki de ama o her zaman kardeşim ve bu ülkenin en başarılı oyuncusu. Ona kaptanlık ve abilik yaptığım için gurur duyuyorum....
  • 12

    EMRE AŞIK - ESKİ FUTBOLCU

    Bu forma altında bizlere yaşattığınız başarıları bir kalemde silerek sahada size yapılan saygısızlıktan ötürü bir türk vatandaşı olarak utanıyorum.. Benim aslan yürekli kardeşim.Her giydiğin formanın hakkını verdiğin gibi,ay yıldızlı formanın hakkınıda sonuna kadar verdin ve vermeyede devam ediyorsun. Son düdüğe kadar da senin ve tüm takımın yanındayız
  • 13

    OZAN TUFAN - FENERBAHÇE

    Bugün anladım ki senin ne kadar iyi bir adam oldugunu durusunu o guzel karakterini bir daha gordum sen bizim gururumuz sen bizim abimizsin sen bizim 10 numaramizsin her zaman yanindayiz iyiki varsin kaptan..
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız